ΕΠΣΗ: Δεν άρχισε ποτέ το ματς του Ροδοχωρίου με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας - Τι γράφει το φύλλο αγώνα

Το σημερινό παιχνίδι μεταξύ του Ροδοχωρίου και του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, για τα Play Off της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας δεν ξεκίνησε ποτέ!

Ο λόγος είναι ότι οι "κιτρινομπλέ" αποχώρησαν από το γήπεδο αρκετή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, μετά από αντεγκλήσεις που υπήρξαν με τους ανθρώπους της ομάδας της Αλεξάνδρειας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των "ασπρόμαυρων", όταν έφτασε στο γήπεδο η αποστολή του Ροδοχωρίου, ο πρόεδρός της χωρίς λόγο και σε έντονο ύφος απευθύνθηκε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ λέγοντας τους: "Δεν καταλαβαίνω τίποτα, μέχρι εδώ ήταν. Μην τολμήσετε να πειράξετε ούτε εμένα, ούτε και τους παίκτες μου".

Στην συνέχεια υπήρξε λογομαχία και λεκτικές αντεγκλήσεις, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος του Ροδοχωρίου να πάρει την ομάδα του και να αποχωρήσει από το γήπεδο.

Μάλιστα, σύμφωνα με καταγγελίες των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, η ομάδα του Ροδοχωρίου εμφανίστηκε στην προπόνηση του Σαββάτου με προστασία στο γήπεδο του Διαβατού, ενώ εντύπωση προκάλεσε και το γεγονός ότι στο σημερινό ματς δεν εμφανίστηκε ούτε ένα φίλαθλος από το Ροδοχώρι.

Από την άλλη πλευρά οι Ροδοχωρίτες καταγγέλουν χτύπημα στον Νίκο Κεσίδη και σε παίκτες τους πριν αποχωρήσει η ομάδα από το γήπεδο. Σε λίγη ώρα μάλιστα θα βγάλουν και ανακοίνωση για τα όσα έγιναν στο γήπεδο του Διαβατού.

Να σημειωθεί ότι οι "κιτρινομπλέ" δεν κατέθεσαν δελτία και πλέον την απόφαση για την τύχη του αγώνα θα πάρει η ΕΠΣΗ.

Δείτε παρακάτω τι αναγράφει το φύλλο αγώνα: