ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σε επαναληπτικό οδηγήθηκαν Παλαιοχώρι και Μελίκη μετά τη μεταξύ τους ισοπαλία

Ισόπαλες 2-2 αναδείχθηκαν για τα Play Out της Α' ΕΠΣΗ οι ομάδες του Παλαιοχώριου και της Μελίκης κι έτσι θα ξεκαθαρίσουν τις "διαφορές" τους στον επαναληπτικό της Κυριακή 12/5 που θα γίνει σε ουδέτερο γήπεδο.

Στο σημερινό ματς, η Μελίκη ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος, έπαιξε έξυπνα με αντεπιθέσεις και προηγήθηκε στο σκορ στο 33' με τέρμα του Μαμουτόπουλου.

Στο 41' ο Νεστορόπουλος ισοφάρισε προσωρινά για τους γηπεδούχους, όμως τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πιτσάβας έδωσε και πάλι το προβάδισμα στη Μελίκη γράφοντας το 1-2.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους, πίεσαν τους φιλοξενούμενους και στο 75' κατάφεραν τελικά να ισοφαρίσουν εκ νέου με τον Παντόπουλο.

Στη συνέχεια έχασαν δύο καλές ευκαιρίες, όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν κι έτσι το 2-2 έμεινε μέχρι το φινάλε του αγώνα.

Να σημειωθεί ότι στο 80' αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Κίτσα της Μελίκης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καραντώνης με βοηθούς τους Κελεσίδη και Χαλατζιούκα.

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ: Ματράκας, Βασιλείου, Παντόπουλος, Μουχταρης, Σαρακατσιάνος, Χατζόπουλος (70' Παπαδόπουλος), Νεστορόπουλος, Μιχαηλίδης Π., Παναπακίδης (60' Χρυσάφης), Ρογιάννης, Μιχαηλίδης Α.

ΜΕΛΙΚΗ: Μπουκουβάλας, Κακαγιάννης, Παρσόπουλος, Λουμάνι, Μαμουτόπουλος, Τεγούσης, Μάρκου (77' Τσιλίκας), Ντόβας, Κίτσα, Παράσχος, Πιτσάβας.