ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τιμώρησε η μπάλα τα Τρίκαλα και έχασαν 0-1 από τη Νάουσα

Σε επαναληπτικό αγώνα που θα γίνει την Κυριακή (12/5) σε ουδέτερο γήπεδο οδηγούνται Τρίκαλα και Νάουσα, με το νικητή να περνάει στην τελική φάση.

Στο ματς της πρώτης φάσης των Play Off οι "κυανόλευκοι" πήραν τη νίκη με 1-0 στο γήπεδο των Τρικάλων, με τέρμα που πέτυχε στις καθυστερήσεις!

Οι "πράσινοι" είχαν την απόλυτη κυριαρχία στον αγώνα, έχασαν πολλές και κλασικές ευκαιρίες κυρίως με τους Λίτσι, Παρσόπουλο και Κιρκιλιανίδη, αλλά είτε από αστοχία, είτε λόγω των εξαιρετικών επεμβάσεων του Νομικού, δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Και όπως πάντα συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, αυτός που χάνει τα γκολ στο τέλος γνωρίζει και την ήττα.

Έτσι και έγινε, αφού στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Παντζαρτζίδης έγινε κάτοχος της μπάλας και από το ύψος της περιοχής και από πλάγια θέση πλάσαρε τον Αργυρόπουλο γράφοντας το τελικό 0-1.

Οι Ναουσαίοι αγωνίστηκαν με καλή αμυντική τακτική, έδωσαν χώρο στους γηπεδούχους, ενώ όποτε τους δινόταν η ευκαιρία "πάγωναν" και τον ρυθμό του παιχνιδιού. Επιθετικά δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου την άμυνα των Τρικάλων.

Να σημειωθεί ότι στην προθέρμανση τραυματίστηκε ο Νίρλας για τους φιλοξενούμενους και αντικαταστάθηκε από τον Κερμανίδη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καραγκιοζόπουλος με βοηθούς τους Πίτο και Νησελίτη. Οι Τρικαλινοί διαμαρτύρονται για τρεις περιπτώσεις πέναλτι, δύο στο πρώτο μέρος και μία στην επανάληψη, ενώ οι Ναουσαίοι από την πλευρά τους για μία περίπτωση στο δεύτερο μέρος.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αργυρόπουλος, Ατανάσωφ, Βλάχος, Τσιρίδης (85' Χατζόπουλος), Πέικος, Κιρκιλιανίδης Γ., Σωτηράκης, Κουκουράκης, Ζησιόπουλος (70' Αθανασιάδης), Παρσόπουλος, Λίτσι.

ΝΑΟΥΣΑ: Νομικός, Αθανασιάδης, Περηφανόπουλος, Τόσιος, Μαντώς, Κερμανίδης (90' Λαφάρας), Παντζαρτζίδης, Δασκαλάκης (87' Στογιάννης), Καραγιάννης, Γιαμαλίδης (90' Αργυρίου), Λαμπριανίδης (70' Γατουρτζίδης).

Σάββας Αχλατλής