ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Έπεσε πάνω στον Κασαπίδη το Ροδοχώρι!

Εντός έδρας "στραβοπάτημα" για το Ροδοχώρι που έμεινε στην λευκή ισοπαλία κόντρα στον Κοπανό, για την εξ αναβολής 20η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΗ.

Ο αγώνας ήταν ένας επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων, οι οποίοι έχασαν πολλές ευκαιρίες, όμως έπεσαν πάνω σε έναν εκπληκτικό Κασαπίδη που στην κυριολεξία κατέβασε τα... ρολά!

Στο πρώτο μέρος οι Μαγγίζης και Νίκου είχαν κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρουν αλλά δεν τα κατάφεραν.

Στην επανάληψη το Ροδοχώρι έγινε ακόμα πιο πιεστικό, με τον Βούλγαρη στο 47' να σημαδεύει το δοκάρι της εστίας του Κοπανού!

Στο 60' ο Μπρέγκου και στο 65' ο Βούλγαρης είχαν χαμένα τετ-α-τετ, όπως και ο Ουέλινγκτον λίγο πριν το φινάλε, όπως ο Κασαπίδης είπε και πάλι "όχι"!

Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για δύο πέναλτι στον διαιτητή Καραγκιζόπουλο, ο οποίος είχε βοηθούς τους Παζαρτζικλή και Νησελίτη.

ΡΟΔΟΧΩΡΙ: Ιωακειμίδης, Κοτζαχρήστος (75' Πατατούκας), Παπαδόπουλος Ν. (70' Παπαδόπουλος Δ.), Ασλάνογλου, Μαγγίζης, Ρίσσου, Λίπε (70' Μισαηλίδης), Μπρέγκου, Ουέλγινγκον, Βούλγαρης, Νίκου.

ΚΟΠΑΝΟΣ: Κασαπίδης, Γρυπούδης, Μποζίνης, Πρόιος Δ., Χαραλαμπίδης, Μπούφι, Πρόιος Χ., Οικονόμου, Παρθενόπουλος, Σπανός, Ορφανίδης.