ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Άξια πρόκριση για τα Τρίκαλα επί της Νάουσας (video)

Στο πιο αμφίρροπο ζευγάρι της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣΗ, ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση, επικρατώντας με σκορ 2-1 του ΦΑΣ Νάουσα εντός έδρας (πρώτο ματς 0-0).

Το σημερινό ματς ήταν μοιρασμένο στο α' ημίχρονο, με τους Ναουσαίους να παίρνουν το προβάδισμα στην πρώτη τους καλή στιγμή στο 12ο λεπτό, με κεφαλιά του Αθανασιάδη.

Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 42' οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να φτάσουν στην ισοφάριση με κεφαλιά του Αθ. Παπαδόπουλου και να πάνε με άλλη ψυχολογία στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα δείχνοντας να θέλουν περισσότερο τη νίκη. Στο 57' ο Παρσόπουλος με πλασέ σημάδεψε το αριστερό δοκάρι της εστίας του Ζάχου, ενώ λίγα λεπτά αργότερα οι Ναουσαίοι "απάντησαν" στα δοκάρια με τον Λαμπριανίδη, ο οποίος με ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι του Αργυρόπουλου!

Στη συνέχεια οι Τρικαλινοί είχαν κάποιες καλές στιγμές με τους Λίτσι και Παρσόπουλο, ενώ στο 73' κατάφεραν να πετύχουν το γκολ που τους έδωσε την πρόκριση για τα ημιτελικά. Ο Λίτσι έβγαλε τη σέντρα για το κεφάλι του Παρσόπουλου, ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα γράφοντας μέσα σε πανηγυρισμούς το 2-1 για τους "πράσινους"!

Να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες θα συναντηθούν και πάλι σε μια εβδομάδα, στην έδρα των Τρικάλων, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους Παπαδάκη και Χαλατζιούκα.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αργυρόπουλος, Μηνούδης Χρ. (58' Ατανάσοφ), Κιρκιλιανίδης Η. (46' Τζιλόπουλος), Τσιρίδης, Πέικος, Κιρκιλιανίδης Ι., Ζησιόπουλος, Αναδόλου (46' Κουκουράκης), Παπαδόπουλος Αθ. (82' Σωτηράκης), Παρσόπουλος, Λίτσι.

ΝΑΟΥΣΑ: Ζάχος, Παντζαρτζίδης, Περηφανόπουλος, Αθανασιάδης, Λαφάρας (46' Γατουρτζίδης), Τόσιος, Λαμπριανίδης (76' Στογιάννης), Κερμανίδης, Παπακωνσταντίνου (58' Φωτόπουλος), Δασκαλάκης, Καραγιάννης.