ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

Φωτορεπορτάζ από την 7η αγωνιστική της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας

Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ από πέντε αναμετρήσεις της 7ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΗ, αυτές μεταξύ Αχιλλέα Ν. - Μελίκης (4-1), Μακροχωρίου - Κουλούρας (3-1), Ολυμπιακού Ν. - Κοπανού (0-3), Ροδοχωριου - Αγ. Μαρίνας (1-1) και Χαρίεσσας - Τριποτάμου (4-1).

Α’ ΕΠΣΗ: Ντέρμπι στο Ροδοχώρι, εκτός έδρας ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και Νάουσα

Στο γήπεδο του Ροδοχωρίου είναι στραμμένα τα βλέμματα στην Σαββατιάτικη 7η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας, εκεί όπου ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας ΓΑΣ θα υποδεχτεί την 2η Αγία Μαρίνα.

Ολοκληρώθηκε η Γ.Σ. της ΑΕ Αλεξάνδρειας - Ποιος είναι ο νέος πρόεδρος (φωτο - βίντεο)

Στο καφε Royale της πόλης, με την παρουσία του πρωτοστάτη της νέας προσπάθειας Δημήτρη Σαμαρά και αρκετών φίλων της ομάδας, ανακοινώθηκαν τα ονόματα που αποτελούν το διοικητικό σχήμα. Αυτοί είναι οι εξής:

Πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος αγιασμός στην ΑΕΠ Βέροιας

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14/10/2019, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ραχιάς, ο ετήσιος αγιασμός της Σχολής Ποδοσφαίρου Α.Ε.Π. Βέροιας «Στέφανος Γαϊτάνος» και της Α.Ε.Π. Βέροιας για την ποδοσφαιρική χρονιά 2019-2020.

Ο Σάκης Παγγούρας για την επαναδραστηριοποίηση της Α.Ε Καβασίλων και τους προσωπικούς του στόχους (video)

Τον Σάκη Παγγούρα είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε σήμερα στο γήπεδο της Α.Ε. Καβασίλων στο οποίο εκτελούνται εργασίες αποκατάστασης από τον ίδιο και από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ομάδος, ούτως ώστε να είναι έτοιμο στις αρχές Νοεμβρίου να…

Η 6η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΗ με τον φακό του kerkidasport

Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ από τρια ματς της 6ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΗ, αυτά μεταξύ Νάουσας - Τριποτάμου (6-1), Ολυμπιακού Ν. - Μακροχωρίου (0-3) και Κοπανού - Αχιλλέα Ν. (2-1).