ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Καμπ της Εθνικής Εφήβων στη Βέροια ενόψει EURO

Από αύριο Παρασκευή 26 Ιουλίου έως και Δευτέρα 5 Αυγούστου θα διεξαχθεί στη Βέροια το τελικό στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής Εφήβων ενόψει της συμμετοχής της στο EURO 2024.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τι ώρα ξεκινάει η τελετή έναρξης - Για πρώτη φορά εκτός σταδίου!

Μόλις μια μέρα μας χωρίζει από την έναρξη του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος, καθώς την Παρασκευή 26 Ιουλίου ξεκινούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισίου με την τελετή έναρξης να αναμένεται εντυπωσιακή. 

Το πρόγραμμα της National League 1 - Από την Χαλκιδική ξεκινάει ο Φίλιππος

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (24/7) από την ΕΟΚ η κλήρωση για τα Εθνικά Πρωταθλήμα και το Κύπελλο σε Άνδρες και Γυναίκες. Στην κληρωτίδα και ο Φίλιππος Βέροιας, ο οποίος θα συμμετάσχει στον 3ο όμιλο της National League 1.

Ολυμπιακοί αγώνες Παρίσι 2024: Η αποκατάσταση της συμβολής και της μνήμης του Βεροιώτη Δημητρίου Βικέλα [μέσω ‘κωδικού’ στο ERTNews] stars

Οι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν σχετίζονται με την Ελλάδα μόνο λόγω της αναφοράς τους στους ολυμπιακούς αγώνες της αρχαιότητας, των οποίων θεωρείται πως αποτελούν αναβίωση. Υπάρχει και ένας επιπλέον λόγος, που τους συσχετίζει μ’ αυτήν – και θα τους συσχετίζει εσαεί – μάλιστα πρωτίστως με τη ΒΕΡΟΙΑ.

Ντάμτσιος και Παναγιωτιδης στον πάγκο του Φιλίππου Μελίκης

Ο Γιώργος Ντάμτσιος θα είναι ο νέος προπονητής του Φιλίππου Μελίκης, όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, έχοντας ως άμεσο συνεργάτη τον Χρήστο Παναγιωτίδη, μέχρι πρότινος προπονητής της Αγίας Μαρίνας.