ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 24/09/15

MINIONS (ΜΕΤΑΓΛ.)

Ώρες προβολών: 18.15 και 20.15

Τα Minions έχουν κερδίσει την αγάπη όχι μόνο των παιδιών, αλλά κι όλων των ενηλίκων, πράγμα που επιβεβαιώνουν η μονοπωλιακή σχεδόν, παρουσία τους μέσα από απολαυστικά videos κι αστείες ατάκες στα social media, αλλά κι οι παγκόσμιες εισπράξεις των δύο προηγούμενων ταινιών, όπου πρωταγωνίστησαν στο πλευρό του Γκρου (Εγώ, ο Απαισιότατος-Despicable Me). Τα κίτρινα αυτά πλασματάκια, πλέον αυτονομούνται, και δικαίως, αποκτούν μια ολότελα δική τους ταινία όπου, ό,τι πιο εξωφρενικό υπάρχει, θα τους συμβεί.

Ο ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ: ΠΥΡΙΝΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ - MAZE RUNNER: THE SCORCH TRIALS

Ώρες προβολών: 19.30 και 22.00

Στο νέο κεφάλαιο της επικής ιστορίας του «Λαβυρίνθου», ο Τόμας (Ντίλαν Ο’Μπράιεν) και οι σύντροφοί του αντιμετωπίζουν την μεγαλύτερη τους πρόκληση μέχρι τώρα: να ψάξουν για στοιχεία σχετικά με την μυστηριώδη και παντοδύναμη οργάνωση γνωστή ως Τμήμα Παγκόσμιας Καταστροφής (WCKD). Το ταξίδι τους τούς φέρνει στη Πύρινη Γη, ένα ερημικό τοπίο γεμάτο με αφάνταστα εμπόδια. Ενώνοντας τις δυνάμεις τους με αντιστασιακούς πολεμιστές, τα μέλη της ομάδας τα βάζουν με τις κατά πολύ ανώτερες δυνάμεις του WCKD και αποκαλύπτουν τα σοκαριστικά της σχέδια για αυτούς.

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στην σελίδας μας στο Facebook:  http://www.facebook.com/cinestarveria

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria

facebook Group: CINE STAR VERIA