ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 03/09/15

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΘΝΟΣ 

MISSION: IMPOSSIBLE ROGUE NATION

Ηθοποιοί: ΤΟΜ ΚΡΟΥΖ, ΤΖΕΡΕΜΙ ΡΕΝΕΡ, ΡΕΜΠΕΚΑ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ , ΣΑΪΜΟΝ ΠΕΓΚ, ΑΛΕΚ ΜΠΑΛΝΤΟΥΙΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Είστε έτοιμοι; Αν ναι… κανείς δε φέρει ευθύνη για ό,τι ακολουθήσει, καθώς ο Ίθαν Χαντ επιστρέφει και, μαζί του, η πέμπτη κινηματογραφική ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Ο Τομ Κρουζ, σε εξαιρετική, όπως πάντα, φόρμα, συμμετέχοντας, ο ίδιος, στα stunts των περισσότερων επικίνδυνων σκηνών, ξαναβρίσκει τον Τζέρεμι Ρένερ και τον Σάιμον Πεγκ, και η ομάδα έχει τον βραβευμένο με Όσκαρ Κρίστοφερ ΜακΚουάρι να ενορχηστρώνει άψογα τα απαιτητικά γυρίσματα!

ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ - INSIDE OUT (ΜΕΤΑΓΛ.)

Από τα οροπέδια της Νότιας Αμερικής (Ψηλά στον Ουρανό) σε μια μητρόπολη γεμάτη τέρατα (Μπαμπούλες Α.Ε.), ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Πιτ Ντόκτερ έχει ξεναγήσει το κοινό σε πρωτόγνωρους, απίθανους, γεμάτους φαντασία τόπους. Αυτή τη φορά, μας μεταφέρει στην πιο εκπληκτική τοποθεσία που υπάρχει, το μυαλό ενός 11χρονου κοριτσιού. «Τα μυαλά που Κουβαλάς» είναι η πιο ανατρεπτική, εντυπωσιακή και ευφυής σύλληψη της Pixar, ένα αριστούργημα για όλη την οικογένεια και μία επιβεβαίωση ότι η τέχνη του animation δεν θα πάψει ποτέ να μας αιφνιδιάζει με τις ασύλληπτες ικανότητες της.

Και φυσικά δεν λείπουν οι αξέχαστες προσωπικότητες, οι υπέροχες κινηματογραφικές στιγμές και το καθαρόαιμο χιούμορ. Ετοιμαστείτε να γελάσετε, να συγκινηθείτε και να αλλάξετε μυαλά για το πώς λειτουργεί το μυαλό μας.

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στην σελίδας μας στο Facebook:  http://www.facebook.com/cinestarveria

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria

facebook Group: CINE STAR VERIA