ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 529 φορές

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για το μεγάλο ματς του ΦΙΛΙΠΠΟΥ με τον Ολυμπιακό

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για το μεγάλο ματς του ΦΙΛΙΠΠΟΥ με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 15/2 στο ΔΑΚ "Δ. Βικέλας".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της πόλης ότι ο εξ αναβολής αγώνας της ομάδας μας εναντίον του Ολυμπιακού Πειραιώς ΚΑΕ για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας θα διεξαχθεί το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στις 17.00 στο ΔΑΚ Βικέλας Μακροχωρίου. 

Για την εν λόγω αναμέτρηση και για λόγους ασφαλείας θα κυκλοφορήσει περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων, τα οποία και θα τιμώνται στα 10 €. 

Προς αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας την τελευταία στιγμή, οι φίλαθλοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα μπορούν να προμηθεύονται το εισιτήριό τους από την Τετάρτη 12/2 από τα κάτωθι καταστήματα, που αποτελούν και τα 2 σημεία προπώλησης :

UNITED COLORS OF BENETTON, Αντ. Τσούπελη 5, Βέροια, 2331070557

ΟΧΕΤΤΕ, Βενιζέλου 7, Βέροια, 6932335069

Καλούμε όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας και τους φίλους του μπάσκετ και του αθλητισμού γενικότερα, να δώσουν βροντερό παρόν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, η οποία και αποτελεί τη μεγαλύτερη στιγμή στην μπασκετική ιστορία του συλλόγου μας.
Ραντεβού το Σάββατο στις 17.00!