- ΜΠΑΣΚΕΤ
- Posted
- Διαβάστηκε 1377 φορές
Ο Παναγιώτης Φιλιππόπουλος στον ΦΙΛΙΠΠΟ Β.
Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του Παναγιώτη Φιλιππόπουλου για την αγωνιστική σαιζόν 2019-20.
Ο Λαρισαίος αθλητής αποτελεί το δεύτερο απόκτημα της ομάδας, μετά το κύμα ανανεώσεων του βασικού κορμού του περσινού πολύ επιτυχημένου ρόστερ.
Ο νεαρός 22χρονος αθλητής (9/9/1997) έχει ύψος 2.06 και αγωνίζεται στη θέση του center. Την περσινή σαιζόν αγωνίστηκε με την ομάδα του ΓΣ Φαρσάλων στη Β´ Εθνική Κατηγορία, υπηρετώντας παράλληλα τη στρατιωτική του θητεία. Τα προηγούμενα 3 χρόνια προσέφερε τις υπηρεσίες του στην ομάδα της ΑΕΛ, με την οποία αγωνίστηκε τόσο στη Β´ όσο και στην Α2 Εθνική Κατηγορία.
Τον καλωσορίζουμε στην πόλη της Βέροιας και στην οικογένεια του μπασκετικού Φιλίππου και του ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και πολλές επιτυχίες, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο.
Σχετικά Άρθρα
-
Επίσημο ξεκίνημα για τη Veria BC: Διοικητική ενίσχυση και υψηλές βλέψεις -
Veria BC: Δυνατά τεστ στη Φλώρινα - Συμμετοχή στο τουρνουά του Αριστοτέλη -
Πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ "Βικέλας" ο αγιασμός του ανδρικού τμήματος της Veria BC -
Ζαφειράκης Νάουσας: Ήττα και αποκλεισμός από τους Πάνθηρες Κατερίνης στο Κύπελλο



