• ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 321 φορές

Την Κυριακή 14/7 παίζουμε basket για τον Γρηγόρη Τρούπκο

Τον δικό μας Γρηγόρη, που όλα αυτά τα χρόνια στήριξε το θερινό τουρνουά basket και με το ήθος και τον χαρακτήρα του αποτέλεσε παράδειγμα για όλους στηρίζουμε την Κυριακή 14/7 στις 18:00.

Η οργανωτική επιτροπή του 7ου θερινού τουρνουά basket  Αγίου Νικολάου Νάουσας αποφάσισε την διεξαγωγή αγώνα μεταξύ πολιτών του δήμου Νάουσας και φίλων του Γρηγόρη Τρούπκου με σκοπό τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν να δοθούν στην οικογένεια του. Ο Γρηγόρης που όλοι αγαπάμε δίνει την δική του μάχη να επανέλθει υγιής δίπλα στα αγαπημένα του πρόσωπα και όλοι εμείς πρέπει να τον στηρίξουμε σε αυτή την προσπάθεια.

Σας καλούμε να δώσετε το παρόν το απόγευμα της Κυριακής στο μαγευτικό άλσος του Αγίου Νικολάου Νάουσας για να στείλουμε την αγάπη και την στήριξη μας στον Γρηγόρη. Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε σημαντικά τον Γρηγόρη στον αγώνα που δίνει καθημερινά . Καιρός να το αποδείξουμε.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα υπάρχει παρουσίαση από τον Αθλητικό Σύλλογο «Τέτραθλον» Νάουσας που θα δώσει ένα μοναδικό show πολεμικών τεχνών. Ακόμα θα υπάρχουν χορευτικά show, events, παιχνίδια με τον κόσμο και πλούσια δώρα.