ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1115 φορές

Λευκή ισοπαλία για Άρη και ΒΕΡΟΙΑ στο "Κλ. Βικελίδης"

Περισσότερο με αγγαρεία  έμοιαζε το παιχνίδι κυπέλλου της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη, το οποίο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα, αφού σε αυτό συνέβαλε η βαθμολογική αδιαφορία που είχε, μιας και η «Βασίλισσα» είχε ήδη αποκλειστεί από την επόμενη φάση, ενώ οι γηπεδούχοι μόνον με θαύμα θα μπορούσαν να αποκλειστούν, σε περίπτωση ήττας, ενώ η ισοπαλία εκ του ασφαλούς τους έφερνε στον επόμενο γύρο.

Ο Θωμάς Γράφας έδωσε την ευκαιρία σε κάποιους παίκτες με λίγα η καθόλου λεπτά συμμετοχής και αυτός που άρπαξε την ευκαιρία είναι ο Μίλιεβιτς που ήταν και ο καλύτερος της ομάδας του, καθώς και ο νεαρός Μαυριάς που αγωνίστηκε στο β΄45λεπτο.

Ακόμη αξίζει να αναφέρουμε την παρθενική εμφάνιση για ένα ημίωρο του Δόρη, που προέρχεται από την Κ20.

Βλέπετε από την μία ο πρόωρος αποκλεισμός της ΒΕΡΟΙΑΣ και από την άλλη ο επικείμενος αγώνας πρωταθλήματος με την Ξάνθη το Σάββατο που είναι κρίσιμος, οδήγησαν τον Αθηναίο τεχνικό σε αυτές τις επιλογές και να αφήσει εκτός αγώνα τους Μαλόν, Μπαλάφα, Άρτσε, Καπετάνο, Βίτι, Σαρπόνγκ και Λόπεζ.

Απουσίες όμως είχε και ο Άρης, ο οποίος αγωνίστηκε μπροστά σε άδειε σχεδόν κερκίδες.

Το 0-0 αντικατοπτρίζει την γενική εικόνα του παιχνιδιού,

Στο παιχνίδι η Βέροια απείλησε πρώτη με το σουτ του Μελικιώτη στο 6΄ για να απομακρύνει ο Αναγνωστόπουλος. Στο 22΄ ήρθε η απάντηση για τον Άρη με το σουτ εκτός περιοχής από τον Ντόγο και τον Καντιμοίρη να απομακρύνει σε κόρνερ, ενώ στο 23΄ μπλόκαρε το αδύναμο σουτ του Παυλίδη.

 Από εκεί και πέρα και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου υπήρξαν μόνο τα άστοχα σουτ των Κάλβο στο 27΄ και Βουτσιά στο 34΄ και στο 36΄ αυτό του Παυλίδη που μπλόκαρε τη μπάλα ο Καντιμοίρης.

Στο δεύτερο ημίχρονο το πρώτο σουτ ήρθε από τον Ανάκογλου στο 50΄ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 53΄ο Άρης θέλησε να απειλήσει με το πλασέ του Καπνίδη, αλλά ο Ασίγκμπα παραχώρησε το κόρνερ.

Το τελευταίο 20λεπτο ανήκει στη ΒΕΡΟΙΑ που ψάχνει το γκολ, όμως στο 75΄ είχε σουτ του Μίλιεβιτς με  τη μπάλα να περνά ψηλά πάνω από την εστία του Αναγνωστόπουλουενώ την ίδια τύχη είχε και ένα σουτ του Μαυριά στο 77΄μέσα από την περιοχή των γηπεδούχων.

ΑΡΗΣ: Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Τσουμάνης, Καράμπελας (46΄ Μιλούνοβιτς), Ρόβας, Αντρέου, Ανάκογλου, Παυλίδης (46΄ Ιντζίδης), Καπνίδης, Βουτσιάς, Ντόγος (64΄ Τζανακάκης).

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Καλί (61΄ Δόρης), Μελίσσης (46΄ Ασίγκμπα), Βασιλαντωνόπουλος, Παπαστεριανός, Λινάρδος, Μαρτίνεζ, Μεληκιώτης, Χαροντάκης, Κάλβο (46΄ Μαυριάς), Μίλιεβιτς

 Η βαθμολογία του 5ου ομίλου

1 Αστέρας Τρίπολης 7 (8-4)

2 Άρης 5 (6-3)

3 Αιγινιακός 3 (2-7)

4 Βέροια 1 (0-2)