ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 947 φορές

Ο Βαρούχας δικαιώνει τον τίτλο της «ΚΕΡΚΙΔΑΣ»

Ο Καθηγητής διαιτησίας Παναγιώτης Βαρούχας, ο οποίος σχολιάζει κάθε Κυριακή τις επίμαχες φάσεις των αγώνων της S.L., στην αθλητική εκπομπή του ΣΚΑΪ, αναφερόμενος στο παιχνίδι της ΒΕΡΟΙΑΣ στην Τρίπολη, δικαίωσε απόλυτα τον τίτλο «ΚΛΟΠΗ» που έχει στο σημερινό της τίτλο η αθλητική εφημερίδα της Ημαθίας «ΚΕΡΚΙΔΑ».

Συγκεκριμένα αναλύοντας τις επίμαχες φάσεις που ήταν συνολικά τρεις ο κ. Βαρούχας είπε:

Α) Στη φάση του ακυρωθέντος τέρματος της ΒΕΡΟΙΑΣ στο 16’ σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε οφσάιντ, διότι πρώτον ο πεσμένος στο έδαφος Βίτι ήταν στην ίδια ευθεία με τον τελευταίο αμυντικού του ΑΣΤΕΡΑ, οπότε σύμφωνα με τους τροποποιηθέντες κανονισμούς στην ευθεία το πλεονέκτημα είναι υπέρ του επιτιθέμενου και δεύτερον διότι όταν σούταρε ο Σαρμπόνγκ και εν συνεχεία η μπάλα βρήκε στο πρόσωπο τον στόπερ των γηπεδούχων Μπέρτου, ο Βίτι ήταν πεσμένος στο έδαφος και δεν συμμετείχε στον αγώνα.

Β) Στη φάση του 34’ κατά την οποία ο τερματοφύλακας της ΒΕΡΟΙΑΣ Λόπεζ, πραγματοποίησε έξοδο και λίγο έξω από την μεγάλη του περιοχή απέκρουσε με το πόδι την μπάλα προ του φορ των γηπεδούχων Ιωαννίδη,  ο τελευταίος έπεσε στο έδαφος και προσποιούμενος τραυματισμό «σφάδαζε» από τους πόνους. Στη φάση αυτή έπρεπε ο διαιτητής να δείξει κίτρινη κάρτα στον Ιωαννίδη για θέατρο.

Γ) Στο 87’ ο Γιαννούλης του ΑΣΤΕΡΑ φαίνεται πεντακάθαρα πως τραβά με το χέρι τον Βίτι, μη επιτρέποντας τον να πάει προς την μπάλα. Στη φάση αυτή ο Αρτινός διαιτητής Κουτσάφτης έπρεπε να δώσει πέναλτι και παράλληλα να αποβάλλει τον Γιαννούλη.