ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1287 φορές

Πήρε τον βαθμό, μπορούσε και τη νίκη η ΒΕΡΟΙΑ στην Τρίπολη

Ένα διπλό μέσα από τα χέρια της έχασε στην Τρίπολη η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία τελικά αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τον τοπικό Αστέρα.

Λέμε μέσα από τα χέρια της, γιατί όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι στο τελευταίο 10λεπτο, με  τη διπλή ευκαιρία που χάθηκε σε αυτό το διάστημα από τη «Βασίλισσα», στο 86΄στο σουτ του Κάλβο το οποίο απέκρουσε σωτήρια ο Ντοναρούμα και στο αμέσως επόμενο λεπτό όταν ο Βίτι δεν βρήκε τη μπάλα στην προβολή που επιχείρησε στο ένα μέτρο από την γραμμή της εστίας της Τρίπολης, θα μπορούσε να «πατήσει» την Τριπολιτσά και να επιστρέψει στην Βέροια έχοντας στις αποσκευές της όχι έναν αλλά τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Με την εμφάνιση που πραγματοποίησε η ομάδα του Θωμά Γράφα, έδειξε ότι σιγά-σιγά βρίσκει τα πατήματά της και με την ενίσχυση, που όπως  διαβεβαιώνουν οι άνθρωποί της θα γίνει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όλοι πιστεύουν ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες για αυτήν.

Οι Βεροιώτες φωνάζουν για δύο φάσεις στις οποίες θεωρούν ότι αδικήθηκαν από την διαιτησία, σε ένα γκολ του Σαρπόνγκ στο 17΄που ακυρώθηκε ως οφσάιντ και την φάση του 86΄που ο Κουτσιαύτης δεν έδωσε υπέρ της πέναλτι, σε τράβηγμα του Βίτι, ενώ ο Αργεντίνος ήταν σε θέση βολής.

Κατά τα άλλα το παιχνίδι δεν διεκδικεί «δάφνες ποιότητας», είχε λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και οι λιγοστοί φίλαθλοι σίγουρα έφυγαν απογοητευμένοι από το θέαμα που παρακολούθησαν, με εξαίρεση δύο 10λεπτα στο β΄ημίχρονο, ένα για κάθε ομάδα.

Η ΒΕΡΟΙΑ είχε στις τάξεις της παίκτες τριών ταχυτήτων. Εκείνους που σήκωσαν όλο το βάρος της προσπάθειας για μία καλή παρουσία, όπως οι Λόπεζ, Καλί, Ασίγκμπα, Μαλόν, Λινάρδος και κοντά σε αυτούς οι τρεις αλλαγές που μπήκαν (Κάλβο, Τόμας, Χαροντάκης, κυρίως ο πρώτος), κάνοντάς την πιο επικίνδυνη , εκείνους που φάνηκε ότι ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν, όπως οι Μπαλάφας, Σαρπόνγκ, Βασιλαντωνόπουλος και αυτούς οι οποίοι βρέθηκαν σε κακή  μέρα και πρόκειται για τους Άρτσε, που όπως δείχνουν τα πράγματα παίζει περισσότερο για τον εαυτό του, τον Σισίνιο και τον Βίτι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κουτσιαύτης (Άρτας) με βοηθούς τους Φραγκιαδάκη (Δωδεκανήσου), Ζησιμόπουλο (Πειραιά) Κίτρινες: 31’ Κώτσιρας, 51’ Δημούτσος, 66’ Φερνάντες – 34’ Βίτι, 76’ Χαροντάκης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Ιγκόρ Σίλβα, Μπέρτος, Χαμντανί, Γιαννούλης, Τσουκαλάς, Δημούτσος, Κώτσιρας (51’ Μάσα), Φερνάντες, Τσιλιανίδης (65’ Στανισάβλιεβιτς), Ιωαννίδης (77’ Φαρίνια).

ΒΕΡΟΙΑ (Θωμάς Γράφας): Τζόναθαν Λόπεθ, Μαλόν, Μπαλάφας, Καλί, Ασίγκμπα, Σισίνιο (60’ Χαροντάκης), Λινάρδος, Βασιλαντωνόπουλος, Άρτσε (78’ Τόμας), Σαρπόνγκ (75’ Τόνι Σίλβα), Βίτι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ