ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1716 φορές

Ανεξέλεγκτες καταστάσεις-Ανακοίνωση της ΠΑΕ για τις αποδοκιμασίες

Οι αποδοκιμασίες μερίδας φίλων της «Βασίλισσας» ξεκίνησαν στο παιχνίδι με τον Αιγινιακό την Τρίτη για το κύπελλο και δυστυχώς συνεχίστηκαν στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό. 

Μόνο που αυτή την φορά ξέφυγαν από τα… επιτρεπτά όρια, δηλαδή από μία απλή αποδοκιμασία, φθάνοντας σε αισχρές ύβρεις, που είχαν να κάνουν με την μητέρα συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι στο στόχαστρο των φιλάθλων και δυστυχώς ήταν παρούσα στο παιχνίδι, αλλά και κατά του προπονητή και του πρώην μεγαλομετόχου και προέδρου της Βεροιώτικης ΠΑΕ.

Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω και επειδή οι βωμολοχίες συνεχίστηκαν και στο τέλος του αγώνα, από ελάχιστους αυτή τη φορά, είχαμε και το απαράδεκτο φαινόμενο, κάποιοι υποστηρικτές της διοίκησης, χάνοντας την ψυχραιμία τους, να κινηθούν απειλητικά προς τους  φιλάθλους. Ευτυχώς που συγκρατήθηκαν από ανθρώπους της ΠΑΕ, από τον ίδιο τον πρόεδρο, μέλη του Δ.Σ. και άλλους φίλους της ομάδας, σαφώς πιο ψύχραιμους, γιατί διαφορετικά θα φθάναμε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Την Τρίτη μετά το παιχνίδι με το Αιγίνιο, καυτηριάσαμε την στάση μερίδας φιλάθλων, οι οποίοι δεν περιορίστηκαν στις αποδοκιμασίες, αλλά θέλοντας προφανώς να πικάρουν παίκτες και διοίκηση φώναζαν υπέρ του αντιπάλου και μάλιστα πανηγύρισαν το τέρμα που αυτός πέτυχε και με το οποίο «πέταξε» εκτός κυπέλλου την ομάδα τους.

Πιστεύουμε ότι κατάλαβαν, έστω και εκ των υστέρων το λάθος τους , γι΄αυτό το Σάββατο δεν το επανέλαβαν. Ελπίζουμε να καταλάβουν το λάθος τους  και με τις αισχρές βωμολοχίες και να μην επαναληφθεί στα επόμενα παιχνίδια. Άλλωστε κάτι τέτοιο φάνηκε να συνέβη μετά από κάποια στιγμή του αγώνα όταν, βλέποντας είναι η αλήθεια, την ομάδα τους να παίζει καλό ποδόσφαιρο, άρχισαν και συνέχισαν μέχρι το τέλος, να επευφημούν τους παίκτες σε κάθε καλή στιγμή.

Σε αυτό το κρίσιμο σημείο που βρίσκεται η αγαπημένη τους «Βασίλισσα», κάθε άλλο παρά τέτοιες καταστάσεις μπορεί αυτή να βιώνει. Χρειάζεται ομοψυχία, συμπαράσταση και πάνω από όλα ηρεμία, προκειμένου να βρει τον δρόμο της. Ελπίζουμε αυτό να το καταλάβουν όλοι, να «ρίξουν νερό στο κρασί τους» και ενωμένοι να κάνουν μία νέα αρχή.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ καταδικάζει κάθε μορφή βίας από όπου και αν αυτή προέρχεται, αναφερόμενη στα γεγονότα που περιγράφουμε παραπάνω.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η Διοίκηση της Π.Α.Ε. Βέροια καταδικάζει κάθε μορφή βίας απ’ όπου και αν προέρχεται. Οι αποδοκιμασίες κατά του προπονητή και των ποδοσφαιριστών αποτελούν  απαράδεκτο φαινόμενο και δεν συνάδουν με την φιλοσοφία της ομάδας μας.

Ως διοίκηση οφείλουμε να προστατεύσουμε την ομάδα μας κατά τέτοιων φαινομένων με οποιοδήποτε έννομο τρόπο. Σκοπός όλων μας είναι να παραμείνουμε μια γροθιά στη μάχη για την επίτευξη των στόχων μας και την φετινή αγωνιστική περίοδο».