ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1458 φορές

Θ. ΓΡΑΦΑΣ: «Πρώτη φορά άκουσα την ιαχή ΒΕΡΟΙΑ. Ευχαριστώ τον κόσμο»

Το... κάτι παραπάνω ήθελε ο Θωμάς Γράφας από το σημερινό ματς, όπου η Βέροια παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον Παναιτωλικό.

Εκτός από το παιχνίδι μίλησε και τις σχέσεις του με συγκεκριμένους παίκτες, αλλά και την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Επίσης είχε κάτι να πει και για τους φιλάθλους, τους οποίους απέφυγε να κακολογήσει, αντίθετα τους ευχαρίστησε για την συμπαράστασή τους.

Συγκεκριμένα είπε:

«Παίξαμε καλά. Δημιουργήσαμε πολλές φάσεις. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Μπορούσαμε και δικαιούμασταν τη νίκη. Μέσα στο γήπεδο είχαμε καλό σκεπτικό και στην άμυνα και στην επίθεση.

Ο Παναιτωλικός δεν μας δημιούργησε φάσεις και ο Λόπεζ ήταν θεατής στο ματς. Επιθετικά προσπαθήσαμε και από τον άξονα και από τα πλάγια. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αλλά γυρίσαμε στο ματς. Τα ματς αυτό ήταν συνέχεια του αγώνα της Τρίτης. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με σκυμμένα κεφάλια.

Από την πρώτη μέρα που ήρθα, πρώτη φορά άκουσα το Βέροια - Βέροια από τους φιλάθλους. Τους ευχαριστώ, τους θέλουμε κοντά μας. Είναι σημαντικό να είναι ο κόσμος δίπλα μας, γιατί πάνω από όλα είναι η ομάδα.

Πρέπει να πετύχει η Βέροια τον στόχο της και θα τον πετύχει».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε γιατί οι Νοβαλόφσκι, Μαραγκός δεν ήταν στην αποστολή και αν αυτό έχει να κάνει με την φημολογούμενη κακή σχέση που έχει με τους παίκτες.

 «Ο Νοβαλόφσκι έκανε μαγνητική κι έδειξε πρόβλημα στο γόνατο. Άρα είναι τραυματίας. Ο Μαραγκός έμεινε έξω για αγωνιστικούς λόγους, δεν υπάρχει κανένα άλλο πρόβλημα μαζί του».

  Κλείνοντας αναφέρθηκε στις μεταγραφές που θα γίνουν., διαψεύδοντας τον μεγάλο αριθμό παικτών που είναι να φύγουν από την ομάδα.

 «Σίγουρα θα ενισχυθούμε εκεί που πονάμε. Έχουμε εντοπίσει τους στόχους και οι παίκτες θα ενταχθούν αμέσως στην ομάδα. Αλλαγές στο ρόστερ θα γίνουν αλλά το νούμερο δέκα που ακούγεται δεν ισχύει».