ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1731 φορές

Υπεραμύνθηκε των επιλογών του ο Θωμάς Γράφας

Ο Θωμάς Γράφας τοποθετήθηκε αναφορικά με την ήττα που γνώρισε η Βέροια από τον Αιγινιακό αμέσως μετά την αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (29/11).

Στο «στρίμωγμα» που «έφαγε» από τους Βεροιώτες δημοσιογράφους. δεν έδωσε πιστικιές απαντήσεις, ενώ στο τέλος της συνέντευξης τους περίμενε έξω από την αίθουσα τύπου και ζήτησε από αυτούς να συζητήσουν offtherecord.

 Όλα έγιναν χωρίς την παραμικρή ένταση, παρουσία και του συνεργάτη του Κώστα Δάλλα, με τον Αθηναίο τεχνικό της Μακεδονικής ομάδας να υπεραμύνεται των επιλογών του,  και να παραδέχεται ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω ώστε η ομάδα του να δημιουργεί και να αξιοποιεί ευκαιρίες, αφήνοντας να εννοηθεί ότι κάτι τέτοιο είναι θέμα ικανότητας των παικτών του, παρά το γεγονός ότι διευκρίνισε πως δεν αφήνει υπονοούμενα για αυτούς.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε στη συνέντευξη τύπου ο Θωμάς Γράφας:

-Για το ματς:«Θέλαμε να κερδίσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, είχαμε ευκαιρίες και έπρεπε να τελειώσουμε εκεί το ματς.

 Στο δεύτερο ημίχρονο πήγαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα, ρισκάραμε παραπάνω και από ένα λάθος μας ο Αιγινιακός έφτασε στο γκολ. Η Βέροια είχε τις ευκαιρίες, ο Αιγιανιακός έκανε το γκολ».

-Για την αλλαγή του Άρτσε σχολίασε:«Το Σάββατο (26/12, 17.15 με Παναιτωλικό) έχουμε κρίσιμο ματς. Έπρεπε να πάρει ανάσες. Μας ενδιαφέρει περισσότερο το ματς του Σαββάτου. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν θέλαμε τη νίκη κόντρα στον Αιγινιακό».

-Για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας:«Έχω πλάνο και δεν παρεκκλίνω από αυτό. Τις αποφάσεις τις παίρνει ο προπονητής. Όσο είμαι εγώ εδώ, εγώ θα παίρνω τις αποφάσεις».

-Για τις αποδοκιμασίες στον Χαροντάκη:«Ο Χαροντάκης βάλλεται! Είναι 20χρονο παιδί! Θα μπορούσε να είναι παιδί μας…»