ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1497 φορές

Ούτε τον Αιγινιακό...

Την ήττα και ταυτόχρονα τον αποκλεισμό της από τον θεσμό του κυπέλλου, γνώρισε η ΒΕΡΟΙΑ στο γήπεδό της από τον Αιγινιακό, με αποτέλεσμα να γίνει ακόμη πιο βαρύ το κλίμα στις τάξεις της ομάδας, εξ αιτίας και των τελευταίων αποτυχημένων αποτελεσμάτων, αλλά και των άσχημων εμφανίσεών της.

Ένα κλίμα το οποίο ήταν βαρύ πριν την έναρξη του αγώνα και επιβαρυνόταν όσο περνούσε η ώρα, με αποδοκιμασίες από τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του Δημοτικού σταδίου, εις βάρος του προπονητή Θωμά Γράφα και κάποιων ποδοσφαιριστών!

Σίγουρα κατανοούμε την πίκρα των φίλων της «Βασίλισσας» από τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό, ωστόσο όμως δεν δικαιολογούνται ύβρεις εις βάρος παικτών που φοράνε την φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας αλλά και κατά του προπονητή της.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ΒΕΡΟΙΑ δεν ήταν άσχημη απέναντι στον Αιγινιακό στο πρώτο ημίχρονο, είχε την πλήρη πρωτοβουλία και έφτασε κάποιες φορές κοντά στην επίτευξη ενός τέρματος, με αποκορύφωμα τα δύο δοκάρια!

Στην επανάληψη έριξε τον ρυθμό της με αποτέλεσμα δώσει το δικαίωμα στον καλά στημένο Αιγινιακό να την απειλήσει σε κάποιες αντεπιθέσεις και τελικά να πετύχει το νικητήριο γκολ στο 84' με τον Ζούρκο.

Σε γενικές γραμμές το 0-1 αδικεί τους γηπεδούχους και τους πετάει άδοξα εκτός της συνέχειας του Κυπέλλου Ελλάδος.

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΒΕΡΟΙΑ

Ο Θωμάς Γράφας ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Καντιμοίρη κάτω από τα δοκάρια, πλάγιους μπακ τους Μαλόν, Βασιλαντωνόπουλος, κεντρικούς αμυντικούς τους Καλί, Ασίγκμπα, αμυντικά χαφ τους Μπαλάφα, Λινάρδο, τον Άρτσε επιτελικό μέσο, τον Βίτι στην κορυφή της επίθεσης και πλάγιους μεσοεπιθετικούς τους Σαρπόνγκ, Χαροντάκη.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Από το ξεκίνημα η ΒΕΡΟΙΑ έδειξε τις προθέσεις της,αναζητώντας ένα γρήγορο τέρμα, προκειμένου να διώξει το άγχος και να παίξει απελευθερωμένη στη συνέχεια. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε, αφού δεν μπορούσε να διασπάσει την κλειστή άμυνα των φιλοξενουμένων, παρά το γεγονός ότι είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας , αλλά μέχρι έξω την μεγάλη περιοχή του Αιγινιακού. Αυτό κράτησε περίπου όλο το πρώτο ημίωρο, για να έρθει ένα εκρηκτικό 10λεπτο, το οποίο όμως δεν της έδωσε την χαρά του γκολ.

Στο 29΄το πρώτο σουτ προς την αντίπαλη περιοχή έγινε από τον Λινάρδο, λίγο έξω από την περιοχή, με τον Τόλιο να αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ,  Στο αμέσως επόμενο λεπτό πάλι ο τερματοφύλακας του Αιγινιακού κράτησε ανέπαφη την εστία του, στην κεφαλιά αυτή την φορά, του Λινάρδου. Ο ίδιος ήταν πρωταγωνιστής και στην επόμενη φάση στο 33΄,με την σωτήρια απόκρουσή του στο κοντινό γυριστό σουτ του Σαρπόνγκ.

Οι επόμενες δύο φάσεις έχουν πρωταγωνιστές τα….δοκάρια, αφού τα σημάδεψαν στο 34΄και 44΄ με ισάριθμες κεφαλιές οι Λινάρδος, Μπαλάφας αντίστοιχα.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με τις ίδιες 11άδες που τελείωσαν το πρώτο 45λεπτο. Η ΒΕΡΟΙΑ χωρίς να είναι πιεστική, έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού, και στο 59΄ θα φτάσει κοντά στο γκολ, το οποίο όμως δεν μπορεί να πετύχει  ο Χαροντάκης, που από θέση βολής σουτάρει ψηλά άουτ.

Η είσοδος του Σισίνιο στο 64΄στην θέση του Άρτσε, δεν δίνει το κάτι παραπάνω στους γηπεδούχους, που δυσκολεύονται να βρουν διαδρόμους προς την αντίπαλη περιοχή. Προσπαθούν να κάνουν κάτι με κάποιες σέντρες, που δεν τους βγαίνουν για την μεγάλη ευκαιρία, όπως αυτή του 74΄του Σαρπόνγκ, αντίθετα με τους φιλοξενούμενους που την «αρπάζουν από τα μαλλιά» όταν την δημιουργούν. Είναι το 84΄όταν βγαίνουν στην κόντρα επίθεση τρείς με δύο και ο Ζούρκος που είναι ο τελικός αποδέκτης της μπάλας με σούτ πετυχαίνει το νικητήριο τέρμα της ομάδας του.

Μεχρι τη λήξη του αγώνα μία κεφαλιά του Μαλόν στο 88΄και ένα σουτ του Σισίνιο στο 91΄, δεν ανησυχούν τον Τόλιο.

Η διαιτησία του Μπαλατσούκα από την Θεσπρωτία ήταν καλή ενώ οι βοηθοί του Νικολαίδης από την Μακεδονία και Μωυσιάδης από την Ήπειρο είχαν σωστές υποδείξεις

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Μαλόν, Καλί, Ασίγκμπα (73΄Μελίσσης), Βασιλαντωνόπουλος, Λινάρδος, Άρτσε (64΄Σισίνιο), Σαρπόνγκ, Χαροντάκης, Μπαλάφας (81΄Παπαστεργιανός), Βίτι

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Τόλιος, Παπαουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πασαλίδης, Κυζιρίδης (78΄Γκοτσολάρι), Πατράλης, Ονουάτσι (71΄Ραγγέλοφ), Ζούρκος, Γκούρτσας (88΄Μουκίδης), Ζγκούρης