ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 841 φορές

Ντόστανιτς: «Στην χειρότερη στιγμή το ματς με Ολυμπιακό»

Στο χειρότερο δυνατό σημείο για τη ΒΕΡΟΙΑ έρχεται το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό όπως τόνισε στις δηλώσεις του στη NOVA ο Ράτκο Ντόστανιτς.

«Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έρχεται στη χειρότερη στιγμή για εμάς. Ξέρουμε τις δυνατότητες του Ολυμπιακού και τις δικές μας δυνατότητες. Είναι Δαυίδ εναντίον Γολιάθ. Ξέρω μόνο πως θα τα δώσουμε όλα και πρέπει να παίζουμε στο μάξιμουμ από εδώ και πέρα», τόνισε ο Σέρβος στη NOVA.

Σε επισήμανση για το ότι ο Δαυίδ έχει νικήσει τον Γολιάθ απάντησε: «Μακάρι να συμβεί αυτό!». Για το που θα κριθεί το παιχνίδι δήλωσε: «Είναι δύσκολη ερώτηση, ο Ολυμπιακός παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο σε ευρωπαϊκό ρυθμό, είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις τέτοιες ομάδες. Για να κερδίσεις ένα τέτοιο παιχνίδι πρέπει ο Ολυμπιακός να είναι σε πολλή κακή μέρα και εμείς σε εξαιρετική.

Θέλω να είμαι ειλικρινής, έχουμε πολύ λίγες πιθανότητες να πετύχουμε κακό τον Ολυμπιακό. Σίγουρα κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια με τις ομάδες που είναι στο ίδιο επίπεδο με εμάς. Εκεί πρέπει να στοχεύσουμε. Πιστεύω σε αυτήν την ομάδα. Οι παίκτες προσπαθούν και παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Ελπίζω να συνεχιστεί αυτό μέχρι το τέλος και να πάρουμε και βαθμούς γιατί προσπαθούν πολύ τα παιδιά».