ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1527 φορές

Έγιναν πληρωμές την Δευτέρα-Περιμένει χρήματα από τη NOVA

Το ότι η διοίκηση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ανέλαβε μία ομολογουμένως δύσκολη κατάσταση ,σε ότι αφορά το οικονομικό το περασμένο καλοκαίρι είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο και κανένας δεν το αρνείται.

Μάλιστα είναι γνωστό ότι πληρώνει και  παίκτες, οι οποίοι έχουν φύγει από την ομάδα, προκειμένου να μην έχει προβλήματα με τις προσφυγές που έχουν καταθέσει, χώρια το γεγονός ότι  έχει να αντιμετωπίσει τις τρέχουσες οικονομικές υποχρεώσεις.

Κανείς δεν έχει κρύψει το πρόβλημα που υπάρχει με το ρευστό, πολύ περισσότερο όταν  δεν μπαίνουν στο ταμείο της χρήματα τα οποία έχει η διοίκηση προϋπολογίσει, όπως τις 250000 ευρώ από τη NOVΑ, που έπρεπε να τα είχε εισπράξει πριν από 10 ημέρες, όμως ακόμη περιμένει, όπως και οι άλλες ΠΑΕ, λόγω του προβλήματος που προέκυψε με το συνδρομητικό κανάλι, εξαιτίας της διακοπής του πρωταθλήματος.

Είναι ένα πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζουν αυτή την εποχή όλες σχεδόν οι μικρομεσαίες ΠΑΕ της SUPERLEAGUE και για το οποίο η διοίκηση της Βεροιώτικης ΠΑΕ έχει ζητήσει την κατανόηση και υπομονή των παικτών της, την  οποία μέχρι σήμερα εισπράττει, ανεξάρτητα με τα δημοσιεύματα κάποιων ΜΜΕ, τα οποία κάνουν λόγο για κάποιες γκρίνιες μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας.

Ως ένδειξη της  καλής θέλησης που έχει η διοίκηση, κάποιες φορές σίγουρα δεν φθάνει μόνον αυτή, είναι οι πληρωμές που πραγματοποίησε την Δευτέρα που μας πέρασε, μοιράζοντας στους παίκτες το ποσό των 100000 ευρώ, ενώ με την πρώτη ευκαιρία σύντομα θα δώσει και άλλα χρήματα.

ΕΓΙΝΕ ΣΠΟΡΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΤΑΓΑΡΟΧΩΡΙΟΥ

Η απαραίτητη σπορά έγινε από τους υπεύθυνους συντήρησης των γηπέδων στο αθλητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου, με αποτέλεσμα εδώ και μία σχεδόν εβδομάδα η ομάδα να προπονείται στα γήπεδα του Μακροχωρίου και της Ειρηνούπολης.

Η επιστροφή της στο Ταγαροχώρι υπολογίζεται κοντά στις γιορτές, για το κεντρικό γήπεδο και σε λίγες ημέρες για το δεύτερο βοηθητικό.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Λίγο πριν την αναχώρηση την Παρασκευή για τα Γιάννινα και μετά την πρωινή προπόνηση, η οποία θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο, θα πραγματοποιηθεί αγιασμός.