ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2562 φορές

«Τρίβει» τα χέρια του ο Θ. Γράφας – Νέος γυμναστής

Ευεργετική για την «Βασίλισσα» θα πρέπει να θεωρείται η διακοπή του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αφού πέντε παίκτες της, από τους οκτώ που ήταν τραυματίες, έχουν αποθεραπευτεί και είναι στην διάθεση του Θωμά Γράφα, για το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΣ, στην πρωτεύουσα της Ηπείρου.

Η αρχή έγινε με τον Παντελή Καπετάνο, ο οποίος ήδη έδωσε το παρόν του στο Σαββατιάτικο φιλικό με τον Άρη, ενώ  ο Αθηναίος τεχνικός στην πρώτη, μετά το συγκεκριμένο φιλικό, προπόνηση της εβδομάδας, είδε άλλους τέσσερεις ποδοσφαιριστές του να παίρνουν μέρος κανονικά σε αυτήν. Πρόκειται για τους Ασίγκμπα, Ναβαλόφσκι, Παπαδόπουλο και Τόμας, που επέστρεψαν υγιείς στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Έτσι στο ιατρικό δελτίο έμειναν πλέον μόλις δύο ονόματα, αυτά των Κάλβο, Αντόνις, οι οποίοι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

ΝΕΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ

Από την προηγούμενη εβδομάδα στο προπονητικό τιμ της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, προστέθηκε και ο  Ημαθιώτης γυμναστής (από το Π. Σκυλίτσι)Κώστας Διάλας, που έχει εργαστεί με τον Θωμά Γράφα στο Αιγάλεω, αλλά και με τον Γιώργο Χατζάρα, όταν η Αθηναϊκή ομάδα αγωνιζόταν στην Α΄Εθνική, καθώς  και στα Χανιά, με τον τεχνικό της ΒΕΡΟΙΑΣ, ενώ έχει θητεύσει και σε άλλες ομάδες κυρίως του Λεκανοπεδίου.