ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1547 φορές

Βαριά ήττα 3-0 από τον Άρη για τη «Βασίλισσα»

Βαριά ήττα με 3-0 γνώρισε στη Θεσσαλονίκη η ΒΕΡΟΙΑ από τον Άρη, ο οποίος όσα τέρματα δεν πέτυχε σε δύο παιχνίδια που έδωσε για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, τα πέτυχε απέναντι σε ομάδα της SUPERLEAGUE.

Οι αδυναμίες της «Βασίλισσας» που ήταν χτυπητές στα παιχνίδια του πρωταθλήματος, δεν παρουσίασαν κάποια βελτίωση, σε ότι αφορά την ανάπτυξη του παιχνιδιού της, αλλά και την δημιουργία φάσεων, με αποτέλεσμα και πάλι να μένει μακριά από την αντίπαλη περιοχή, με ελάχιστες εξαιρέσεις, που με δυσκολία μετριούνται ακόμη και στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Όμως ξέχωρα από τα προαναφερθέντα, δεν δικαιολογείται τέτοια εμφάνιση  

και ήττα με αυτό το ευρύ 3-0 σκορ, ιδιαίτερα όταν παίζεις με αντίπαλο που αγωνίζεται μία κατηγορία πιο κάτω από εσένα, άσχετα αν αυτός είναι ο Άρης.

Θα πρέπει πριν είναι αργά, ο Θωμάς Γράφας να βρει τον τρόπο να κάνει την ομάδα του πιο επιθετικογενή και ακόμη, μαζί με τους συνεργάτες του και φυσικά την διοίκηση, να δώσουν βάρος στον τομέα της ψυχολογίας, η οποία φαίνεται να έχει εγκαταλείψει τους παίκτες.  

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

Ο Αθηναίος τεχνικός ξεκίνησε με τον Λόπεζ κάτω από τα δοκάρια, πλάγιους μπάκ τους Μαλόν, Βασιλαντωνόπουλο, κεντρικούς αμυντικούς τους Καλί , Σισοκό, αμυντικά χεφ τον Μπαλάφα με τον Άρτσε, πλάγιους μεσοεπιθετικούς τους Μεληκιώτη, Χαροντάκη, τον Σισίνιο ως επιτελικό μέσο και τον Καπετάνο επιθετική αιχμή.

 Ο ΑΓΩΝΑΣ

Η πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι ανήκε στον Άρη, με τον Ίλιτς στο 10΄να μην μπορεί να σκοράρει.

 Η απάντηση της «Βασίλισσας του Βορρά»  ήρθε πέντε λεπτά μετά, όμως ο Άρτσε δεν ευστόχησε σε απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 27΄ η ομάδα του Θωμά Γράφα άγγιξε πάλι το γκολ, αυτή τη φορά με τον Καπετάνο.

Το πρώτο 45λεπτο, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι είναι καλύτεροι. Τελειώνει τελικά 1-0 υπέρ των γηπεδούχων, αφού στο 40΄ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μιλούνοβιτς.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με αλλαγές για τη Βέροια. Ο Βίτι μπήκε στη θέση του Καπετάνου, ο Σαρπόνγκ αντί του Χαροντάκη, ενώ ο Καντιμοίρης κάθισε κάτω από τα δοκάρια αντί του Λόπεζ.

Και πάλι όμως τίποτα δεν άλλαξε σε ότι αφορά την ανάπτυξη του παιχνιδιού της «Βασίλισσας», η οποία δεν μπορούσε να δημιουργήσει κάτι καλό για να απειλήσει τους γηπεδούχους. Κάτι τέτοιο δεν έγινε ούτε με την είσοδο στο 63΄των Μελίσση, Μαραγκού, Κωνσταντινίδη, στις θέσεις των Καλί, Σισίνιο και Μπαλάφα αντίστοιχα, καθώς και του Παπαστεργιανού στο 71΄που αντικατέστησε τον Άρτσε.

Εξαίρεση αποτελεί το τελευταίο 5λεπτο του αγώνα και αφού ο Άρης ήταν μπροστά στο σκορ 3-0 και είχε «κατεβάσει στροφές». Δράστης των δύο χαμένων ευκαιριών ήταν ο Κωνσταντινίδης στο 86΄και 89΄.

 Από την μεριά τους οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 55΄έφτασαν μια ανάσα από ένα ακόμη τέρμα, με σουτ του Αντρέου, ενώ ο Τάτος στο 77΄ έδωσε αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του. Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Παυλίδης στο 83΄γράφοντας το τελικό 3-0.

 ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

10΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, με τον Ίλιτς να μην μπορεί να σκοράρει από κοντά.

15΄ Πρώτη ευκαιρία για τη Βέροια. Ο Άρτσε εκτελεί το φάουλ, ο Διούδης αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

27΄ Ο Καπετάνος βλέποντας έξω από τα δοκάρια του τον τερματοφύλακα του Άρη, προσπάθησε να "κρεμάσει" τον Διούδη απο μακριά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

40΄ Ο Νέτο με απευθείας εκτέλεση φάουλ βάζει μπροστά την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου. 

55' Σουτ του Αντρέου, αποκρούει σωτήρια ο Καντιμοίρης σε κόρνερ

77΄ Ο Τάτος με υπέροχη ενέργεια και σουτ εκτός της μεγάλης περιοχής, έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα της Βέροιας.

83΄ Ο Παυλίδης με εξαιρετικό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0

86΄Από καλή θέση ο Κωνσταντινίδης σουτάρει άουτ

89΄Από πλάγια θέση ο Κωνσταντινίδης βγαίνει μόνος απέναντι στον Διούδη και επιχειρεί σουτ, με τον τερματοφύλακα του Άρη να αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ.

ΑΡΗΣ:  Διούδης (87΄Μαντζάρης), Τζανακάκης, Ιντζίδης (84΄Χαριτωνίδης), Ραούλ Μπράβο (55΄Τσουμάνης), Καράμπελας, Αντρέου (55΄Ρόβας), Νέτο (55΄Μπαργκάν), Παυλίδης, Τάτος (80΄Ντόγος), Ίλιτς (55΄Καπνίδης), Μιλούνοβιτς (63΄Βουτσιάς)

ΒΕΡΟΙΑ: Λόπεζ (46΄Καντιμοίρης), Μαλόν, Βασιλαντωνόπουλος, Καλί (63΄Μελλίσης), Σισοκό, Μπαλάφας (63΄Μαραγκός), Άρτσε (71΄Παπαστεργιανός), Μελικιώτης, Χαροντάκης (46΄Σαρπόνγκ), Σισίνιο (63΄Κωνσταντινίδης), Καπετάνος (46΄Βίτι)