ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 817 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Κεκλεισμένων των θυρών με τον ΑΡΗ

Ανακοίνωση δεν πρόκειται να υπάρξει για το φιλικό της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον ΑΡΗ, αφού αυτό θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών το Σάββατο στις 3μμ στο « Κλεάνθης Βακελίδης».

Έτσι η έλλειψη αγωνιστικών δραστηριοτήτων (και) το προσεχές Σαββατοκύριακο, δίνει τη δυνατότητα στον Θωμά Γράφα να μετρήσει τις δυνάμεις των ποδοσφαιριστών του απέναντι σε έναν αντίπαλο, ο οποίος μπορεί να αγωνίζεται μία κατηγορία πιο κάτω, όμως είναι ιδιαίτερα ενισχυμένος και το έμψυχο δυναμικό του είναι εφάμιλλο, με αυτό ομάδων της Super League.

Ο τεχνικός της «Βασίλισσας» στο διάστημα της διακοπής του Πρωταθλήματος, δουλεύει αρκετά με τους ποδοσφαιριστές του στο θέμα «γκολ», αφού ένα από τα βασικά μειονεκτήματα της ομάδας του, από την εκκίνηση της S.L. είναι η αναποτελεσματικότητα και η απουσία του εύκολου γκολ.

Με «σουβενίρ» από τον αγώνα της Εθνικής της χώρας του, επέστρεψε από την Γεωργία ο αριστερός οπισθοφύλακάς της ΒΕΡΟΙΑΣ Ναβαλόφσκι, που έχει συσπάσεις στους προσαγωγούς και απέχει από τις προπονήσεις.

Τα  ευχάριστα έχουν να κάνουν με τον Ασίγκμπα ο οποίος αποθεραπεύτηκε και προπονείται κανονικά και εκτός απροόπτου αναμένεται να χρησιμοποιηθεί στο φιλικό μα τον Άρη. Αντίθετα δεν θα είναι στη διάθεση του Γράφα, εκτός του Ναβαλόφσκι και οι μόνιμα τραυματίες Κάλβο, Τόμας όπως και ο Αντόνις που προστέθηκε στο ιατρικό δελτίο της Βεροιώτικης ΠΑΕ τον τελευταίο καιρό.