ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1235 φορές

Φιλική νίκη για τη ΒΕΡΟΙΑ στον Βόλο 0-1

Τη νίκη με 1-0 πήρε η ΒΕΡΟΙΑ στο φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στον Βόλο, χάρις σε ένα τέρμα που πέτυχε μόλις στο 6΄ο Άρτσε.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, έπαιξαν εκ των πραγμάτων για τη νίκη, απέναντι σε μία ομάδα Γ΄Εθνικής, όμως και πάλι φάνηκαν οι αδυναμίες της στην δημιουργία φάσεων.

Το γκολ που πέτυχε στο 6΄,ήρθε από μία στημένη φάση και συγκεκριμένα από απ΄ευθείας εκτέλεση φάουλ του Άρτσε, ενώ από την πλευρά του ο γηπεδούχος Ολυμπιακός, που προσπάθησε να σταθεί αξιοπρεπώς απέναντι σε έναν αντίπαλο επιπέδου S.L.,έχει να επιδείξει  μία καλή στιγμή στο39΄, όμως ο Καντιμοίρης κράτησε ανέπαφη την εστία του, σε κοντινό σούτ του Φλίγκου. Στο 45΄οι Βεροιώτες άγγιξαν το 0-2, όμως στο σουτ πλασέ του Βίτι από καλή θέση, ύστερα από σέντρα από δεξιά του Σισίνιο, η μπάλα έφυγε άουτ.

Στην επανάληψη η «Βασίλισσα» ξεκίνησε με έξι αλλαγές, με τους Μελίσση, Βασιλαντωνόπουλο, Μαραγκό, Σαρπόνγκ, Κωνσταντινίδη και Μίλιεβιτς να παίρνουν τις θέσεις των Μαλόν, Σισοκό, Καλί, Χαροντάκη, Βίτι, Άρτσε αντίστοιχα.

Πριν την συμπλήρωση του πεντάλεπτου, δύο σουτ από τους  Μπαλάφα, Σαρπόνγκ, δεν είχαν ευτυχή κατάληξη, αφού κατέληξαν άουτ, ενώ στο 60΄ο Σισίνιο αντικαταστάθηκε με υπόδειξη του διαιτητή της συνάντησης, γιατί θεωρήθηκε πρωταίτιος σε ένα επεισόδιο με τον Δοματά.

Από το 76΄η ΒΕΡΟΙΑ συνέχισε με 10 παίκτες, λόγω τραυματισμού του Ασίγκμπα και ενώ ο Θωμάς Γράφας είχε πραγματοποιήσει όλες τις αλλαγές, ενώ ήταν «άχρωμη» μέχρι τη λήξη του αγώνα, με καλύτερους τους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν ένα δοκάρι στο 82΄σε γυριστό σουτ του Ευθυμιάδη.

Ο διαιτητής Νικόπουλος,  παρά τον φιλικό χαρακτήρα  του παιχνιδιού, ήταν σχολαστικός και σε γενικές γραμμές με σωστά σφυρίγματα.

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Μαλόν(46΄Βασιλαντωνόπουλος), Ασίγκμπα, Καλί(46΄Μαραγκός), Σισοκό(46΄Μελίσσης), Λινάρδος, Μπαλάφας, Χαροντάκης(46΄Σαρπόνγκ), Σισίνιο(60΄Μαυριάς), Άρτσε(46΄Μίλιεβιτς), Βίτι(46΄Κωνσταντινίδης).