ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1003 φορές

Την αντεπίθεσή της από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό ετοιμάζει η ΒΕΡΟΙΑ

Κομβικό θεωρούν στη ΒΕΡΟΙΑ το εντός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό την επόμενη αγωνιστική και αυτό γιατί ο προσεχής αντίπαλός της είναι μία από τις ομάδες της S.L., που έχει τον ίδιο στόχο με αυτήν, δηλαδή την σωτηρία και τέτοια παιχνίδια δεν έχει η «Βασίλισσα» την πολυτέλεια να μην τα κερδίζει το γήπεδό της.

‘Έτσι από τώρα στο Βεροιώτικο στρατόπεδο δημιουργούν κλίμα για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, ώστε οι παίκτες να ανακτήσουν την χαμένη αισιοδοξία τους, ύστερα από τα τελευταία αποτυχημένα αποτελέσματα, τα οποία την καθήλωσαν στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μία θέση που δεν αρμόζει στη ΒΕΡΟΙΑ, αφού το έμψυχο δυναμικό της είναι αξιόλογο, κάτι που φάνηκε στους αγώνες της με τις μεγάλες ομάδες, απέναντι στις οποίες στάθηκε πολύ καλά, με εξαίρεση το ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ η προσπάθεια που καταβάλει η διοίκηση του Κώστα Παπαδόπουλου, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα, προκειμένου να μην υπάρχουν εκκρεμότητες στους παίκτες, είναι πετυχημένη.

ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η διακοπή είναι ευεργετική για την ομάδα, αφού δίνεται η δυνατότητα στους τραυματίες ή στους πρόσφατα αποθεραπευθέντες να προλάβουν το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και να τεθούν στη διάθεση του Θωμά Γράφα.

Σήμερα Τρίτη οι παίκτες είχαν ρεπό, ενώ η αυριανή προπόνηση θα γίνει το μεσημέρι στις 2:30. Σε ένα μέρος αυτής θα συμμετέχει και ο επιθετικός Τόνι Κάλβο, ο οποίος δείχνει να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, που τον ταλαιπωρούσε περίπου δύο μήνες. Ο Καπετάνος συνεχίζει τις θεραπείες, ενώ να θυμίσουμε ότι από την προηγούμενη εβδομάδα ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

Στην αντίπερα όχθη,  στο ιατρικό δελτίο προστέθηκαν από χθές οι Παπαστεργιανός, Τομας, αφού ο πρώτος έχει πρόβλημα με το γόνατο και ο Ισπανός με τη γάμπα. Θα υποβληθούν σε μαγνητική, για να αξιολογηθεί το μέγεθος του προβλήματός τους.

ΑΠΟΝΤΕΣ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο τεχνικός της «Βασίλισσας», δεν θα έχει στη διάθεσή του τους δύο διεθνείς Ναβαλόφσκι και Μεληκιώτη. Ο Βεροιώτης επιθετικός ενσωματώθηκε σήμερα στην αποστολή της Εθνικής Νέων, ενώ ο Γεωργιανός αμυντικός από χθες βρίσκεται στη χώρα του με την Εθνική ομάδα.