ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 750 φορές

Θ. Γράφας: "Πληρώσαμε το κακό διάστημα του β' ημιχρόνου"

Ο προπονητής της Βέροιας, Θωμάς Γραφάς, μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Κέρκυρα, που βρήκε ηττημένη την ομάδα του με 2-0.

Παραδέχτηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου και στάθηκε στο κακό εικοσάλεπτο της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο που έκρινε την έκβαση και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Νομίζω ότι με την εικόνα που είχαμε ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, δεν δικαιούμαστε κάτι παραπάνω. Δεν ήμασταν καθόλου συγκεντρωμένοι στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης και νομίσαμε ότι μετά το 2-0 τελείωσε το ματς.
Προσπαθήσαμε να ρισκάρουμε με τις δυο αλλαγές που πραγματοποιήσαμε, ομως και πάλι δεν καταφέραμε να απειλήσουμε τους αντιπάλους μας.
Ξέραμε ότι η Κέρκυρα είναι δυνατή στις στημένες φάσεις και δυστυχώς πληρώσαμε ένα κακό εικοσάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου».

Μ. Γρηγορίου: Ήμασταν καλύτεροι και δίκαια πήραμε τη νίκη»

Ο προπονητής της Κέρκυρας, Μιχάλης Γρηγορίου, μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με αντίπαλο τη Βέροια στο νησί των «Φαιάκων».
Στάθηκε στο «διάβασμα» του αγώνα, στην κυριαρχία της ομάδας του και στο πέναλτι που χάθηκε για τη Βέροια.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Είχαμε πει οτι η Βέροια είναι μια ομάδα που δίνει τεράστια έμφαση στην άμυνα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν κυρίαρχοι, ψάξαμε λύσεις στις στημένες φάσεις και δεν απειληθήκαμε καθόλου, με εξαίρεση το πέναλτι που θα ήταν κρίμα να αλλάξει τις ισορροπίες του αγώνα. Ήμασταν καλύτεροι γι αυτό και δίκαια πήραμε τους τρεις βαθμούς».