ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 651 φορές

Ουζουνίδης: "Δεν δώσαμε δικαιώματα στη ΒΕΡΟΙΑ"

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εικόνα και την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε ο προπονητής του Εργοτέλη Μαρίνος Ουζουνίδης στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με τη ΒΕΡΟΙΑ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός:

"Είχαμε σε καλή μέρα την αμυντική μας γραμμή και δεν δώσαμε δικαιώματα στη ΒΕΡΟΙΑ. Η σημασία του αγώνα ήταν πολύ μεγάλη, θέλαμε να κρατήσουμε το αβαντάζ του πρώτου αγώνα. Σκεφτόμαστε πλέον το παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Δεν είχαμε τόση ποιότητα στο παιχνίδι μας όμως αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ότι πήραμε τους βαθμούς και συνεχίζουμε. O τρόπος με τον οποίο ήρθε η νίκη στη Νέα Σμύρνη, τόνωσε την αυτοπεποίθηση μας. Τα παιδιά δουλεύουν πολύ και η εικόνα τους στο γήπεδο δεν ήταν τέτοια που να δικαιολογούσε ένα τόσο αρνητικό σερί".

Για το ματς με τον Πλατανιά: "Θα πάμε για να διεκδικήσουμε το καλύτερο από το παιχνίδι. Γνωρίζω καλά τον Πλατανιά αλλά έχει αλλάξει αρκετά όπως έχουμε αλλάξει και εμείς. Βελτιώσαμε τον τρόπο παιχνιδιού μας και καταφέραμε να πάρουμε δύο νίκες που θα φανούν πολύ σημαντικές στην συνέχεια του πρωταθλήματος".