ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 982 φορές

Με δύο βασικές απουσίες η «Βασίλισσα»-Δηλώσεις Γράφα

Ο τιμωρημένος Μπαλάφας (τιμωρήθηκε με τρείς αγωνιστικές) και ο τραυματίας Καπετάνος, είναι οι δύο βασικές απουσίες που θα έχει η ΒΕΡΟΙΑ στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (17:15) κόντρα στην Κέρκυρα, ενώ δεν θα δώσουν το παρόν και πάλι ,οi μόνιμα τραυματίες Κάλβο, Παπαδόπουλος και για αγωνιστικούς λόγους οι Παπαστεργιανός (μάλλον υπάρχει πρόβλημα με τον συγκεκριμένο, που θεωρεί τον εαυτό του παραγκωνισμένο),Τόμας.

Κατά τα άλλα, επιστρέφει ύστερα από καιρό ο Ολανδός  μεσοεπιθετικός  Σαρπόνγκ, ενώ όπως δείχνουν τα πράγματα θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ο Ναβαλόφσκι, που δεν είχε συμπεριληφθεί σε αυτό στον αγώνα με τον Πλατανιά, παίζοντας στα τελευταία λεπτά, αν και ο Ασίγκμπα που αγωνίστηκε στην αριστερή αμυντική πλευρά τα είχε πάει πολύ καλά.

Ένας άλλος παίκτης που επανακάμπτει ύστερα από απουσία λόγω τραυματισμού στον προηγούμενο αγώνα, είναι ο αρχηγός της ομάδας Στέλιος Μαραγκός, ο οποίος αναμένεται να πάρει τη θέση του δεξιού στόπερ.

Μετά την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου ο Θωμάς Γράφας ανακοίνωσε τους 19 που πήρε στην αποστολή, η οποία αφού γευμάτισε στο ΕΛΑΙΑΣ ΓΗ αναχώρησε για την Κέρκυρα.

Πρόκειται για τους: Καντιμοίρης, Λόπεζ, Μαλόν, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Σισοκό, Καλί, Μαραγκός Μελίσσης, Ναβαλόφσκι,  Αντώνης, Χαροντάκης, Άρτσε, Σισίνιο, Λινάρδος, Μαυριάς, Μεληκιώτης, Σαρπόνγκ και Βίτι.

ΔΗΛΩΣΗ Θ. ΓΡΑΦΑ

Ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Θωμάς Γράφας για τον αγώνα της ομάδας του με την Κέρκυρα δήλωσε στο kerkidasport.gr: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι απόλυτα στο πλάνο μας».