ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1068 φορές

Το απόγευμα τα σπουδαία για τρείς στη ΒΕΡΟΙΑ

Ρεπό είχαν χθες οι παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ, οι οποίοι επιστρέφουν στις προπονήσεις σήμερα στις 15:30 στο προπονητικό κέντρο στο Ταγαροχώρι.

Ο Θωμάς Γράφας δεν είχε την τύχη να δει την Δευτέρα, στην πρώτη προπόνηση της εβδομάδας εν΄ όψει του Κυριακάτικου αγώνα στην Κέρκυρα, τους τραυματίες παίκτες από την προηγούμενη εβδομάδα, να μπαίνουν σε κανονικούς ρυθμούς, εκτός φυσικά από τους Ναβαλόφσκι, Τομάς, που ήταν στην αποστολή του αγώνα με τον Πλατανιάμ στον οποίο μάλιστα ο πρώτος αγωνίστηκε κάποια λεπτά ως αλλαγή.

Έτσι περιμένει να δει στη σημερινή προπόνηση τι θα κάνουν, οι Καπετάνος, Μαραγκός, Παπαστεργιανός,εάν δηλαδή μπουν στους  κανονικούς ρυθμούς προπόνησης με τους άλλους συμπαίκτες τους.

Όσο για τους Κάλβο, Παπαδόπουλο, ο πρώτος άρχισε να τρέχει κανονικά, αλλά μόνος του και παραμένει άγνωστο πότε θα μπορέσει να ακολουθήσει κανονικούς ρυθμούς , ενώ ο Θεσσαλονικιός χαφ περιμένει τα αποτελέσματα της νέας μαγνητικής που έκανε.

Τέλος στη ΒΕΡΟΙΑ αναμένουν αύριο την απόφαση του ύψους της ποινής του Σωτήρη Μπαλάφα, που ως γνωστόν αποβλήθηκε στο παιχνίδι της Τρίπολης και για τον οποίο ο διαιτητής της συνάντησης έγραψε στο φύλλο αγώνα, ότι μαζί με τον Μπέρτο του Αστέρα αλληλοχτυπήθηκαν, κάτι που δεν ισχύει για τον παίκτη της «Βασίλισσας».