ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1078 φορές

Θ.Γράφας: «Θα ενισχυθούμε επιθετικά τον Ιανουάριο»

Ικανοποιημένος από την τακτική που ακολούθησε η ομάδα του, ήταν μετά το ματς ο Θωμάς Γράφας.

Ο προπονητής της Βέροιας δεν έκρυψε ότι η ομάδα του θέλει ενίσχυση κυρίως στην επιθετική γραμμή και αυτό θα γίνει στις μεταγραφές του Ιανουαρίου.

 Συγκεκριμένα  δήλωσε: 
“Είχαμε μεγάλη τακτική προσέγγιση στο ματς και σε μεγάλο ποσοστό το πετύχαμε διότι ο Πλατανιάς είναι μια πολύ καλή ομάδα, με πολλές τελικές φάσεις και σήμερα δεν έκανε καμία. Τακτικά ήμασταν άριστοι. Είχαμε τα προβλήματά μας. Μέσα σε μια εβδομάδα κάναμε τρία ματς και είχαμε κούραση αλλά οι παίκτες πήγαν καλά.
Προσπαθήσαμε με καλή κυκλοφορία και κατοχή της μπάλας να πάρουμε το ματς και μπορούσαμε διότι οι λίγες φάσεις ήταν όλες της Βέροιας. Βλέποντας ότι δεν μπορούμε να το πάρουμε, είπαμε να μην το χάσουμε”.
Σε ερώτηση αν τον προβληματίζει το ότι η ομάδα για δεύτερο ματς δεν έκανε κλασσική ευκαιρία απάντησε: «Έχουμε αντιμετωπίσει τα προβλήματά μας και τον Ιανουάριο θα κάνουμε τις κινήσεις που πρέπει, ώστε η μεσοεπιθετική γραμμή μας να ενισχυθεί».
Για το αν υπάρχει η δυνατότητα από τη διοίκηση να κάνει μεταγραφές είπε: "βεβαίως ναι, σε διαφορετική περίπτωση δεν θα έλεγα αυτά τα πράγματα".
Σε άλλη ερώτηση για το ότι δεν παίζουν Κάλβο, Σαρπόγκ και Παπαστεργιανός απάντησε ότι είναι τραυματίες.