ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1295 φορές

Έμεινε στην... προσπάθεια η ΒΕΡΟΙΑ, 0-0 με Πλατανιά

 

Δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο η ΒΕΡΟΙΑ στο γήπεδό της με αντίπαλο αυτή τη φορά τον Πλατανιά, με τον οποίο έμεινε στο λευκό 0-0 ισόπαλο αποτέλεσμα.

 Οι πολλές απουσίες που υπήρχαν στο Βεροιώτικο στρατόπεδο, στέρησαν απο τον προπονητή Θωμά Γράφα τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει ότι καλύτερο έχει η ομάδα του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι παίκτες που αντικατέστησαν αυτούς που απουσίαζαν δεν προσπάθησαν και δεν τα έδωσαν όλα για το καλύτερο.

Αρκετές απουσίες είχε να αντιμετωπίσει ο Θωμάς Γράφας, αφού πέντε βασικοί παίκτες της ομάδας του στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, για διάφορους λόγους ήταν εκτός αποστολής ή 11άδας (Μπαλάφας, Μαραγκός, Καπετάνος, Ναβαλόφσκι, Χαροντάκης
Ο Πλατανιάς ήταν αυτός που είχε τον έλεγχο στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και μέχρι το 15' προσπάθησε για κάτι καλό, χωρίς όμως να το πετύχει, αφού όλο κι όλο δυο σουτ προς την εστία της ΒΕΡΟΙΑΣ σ' αυτό το διάστημα, έφυγαν απελπιστικά άουτ.
Η ΒΕΡΟΙΑ ψάχνει να βρει το ρυθμό της και μετά το πρώτο τέταρτο παίρνει τα ηνία του αγώνα. Εχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας πιέζει τον αντίπαλό της, όμως αυτή η προσπάθεια περιορίζεται σε κάποια μακρινά πλάγια του Μαλόν, αφού με συντονιστή τον Σισίνιο δεν μπορεί να διασπάσει με κάθετες μπαλιές την αντίπαλη άμυνα, μιας και της λείπει η σωστή τελική πάσα. Αρκεί να αναφέρουμε ότι το πρώτο της σουτ προς την εστία των φιλοξενουμένων, το πραγματοποίησε στο 23' με τον Βασιλαντωνόπουλο, χωρίς ευτυχή κατάληξη.
Ερχεται όμως το τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού, το οποίο αποζημιώνει για το προηγούμενο διάστημα τους φιλάθλους, αφού η μπάλα παίζεται πάνω - κάτω, με τους γηπεδούχους στο 34' και 40' να φτάνουν κοντά στο γκολ. Την πρώτη φορά και στην πρώτη οργανωμένη τους επίθεση, δεν μπορούν να σκοράρουν, αφού ένα πόδι αμυντικού του Πλατανιά αλλιώνει το σουτ του Αρτσε με την μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Σωτηρίου και την δεύτερη ένα καλοτραβηγμένο φάουλ του Αρτσε αναγκάζει σε μπλονζόν τον Σωτηρίου.
Απο την πλευρά του ο Πλατανιάς έχει να επιδείξει ένα διαγώνιο σουτ του Στάθη έξω απο την περιοχή της ΒΕΡΟΙΑΣ που φεύγει ελάχιστα άουτ.
Στην επανάληψη οι προθέσεις των δυο ομάδων είναι ξεκάθαρες, με τους Βεροιώτες να επιζητούν ένα τέρμα έχοντας τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και τους Χανιώτες με αμυντική τακτική να προσπαθούν να κρατήσουν τους αντιπάλους τους έξω απο τα καρέ τους. Και η αλήθεια είναι οτι αυτό το καταφέρνουν με επιτυχία, αφού δεν αρκούσε για τη "Βασίλισσα" η καλή κυκλοφορία της μπάλας, απο τη στιγμή που δεν είχαν το καλό τελείωμα της φάσης.
Ελάχιστες φορές σε 47' παιχνιδιού στην επανάληψη μπόρεσαν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία. Αυτό το κατάφερε μόνο σε δυο φάσεις, στο 48' με ένα διαγώνιο σουτ του Μαλόν λίγο μέσα απο την περιοχή το οποίο έφυγε δίπλα απο το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Σωτηρίου και στο 58' σε μια φάση που ξεσήκωσε τους γηπεδούχους, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή της συνάντησης Μπλάνα, για την ακύρωση του τέρματος που πέτυχε ο προωθημένος Σισοκό με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Αρτσε.

Ο διαιτητής Μπλάνας από την Μεσσηνία, δεν τα πήγε καθόλου καλά στον πειθαρχικό έλεγχο, αφήνοντας ατιμώρητες πολλές περιπτώσεις που έχριζαν κίτρινης κάρτας για τους παίκτες του Πλατανιά. Σωστά τ' αλλα σφυρίγματά του.
Οι βοηθοί του Λάμπρου από την Αν. Αττική και Νατσιούλας από τη Λάρισα, ήταν σωστοί στις υποδείξεις τους.

ΒΕΡΟΙΑ: Λόπεζ, Βασιλαντωνόπουλος(84΄Ναβαλόφσκι), Μαλόν, Ασίγκμπα, Σισοκό, Καλί, Άρτσε, Λινάρδος, Σισίνιο(90΄Μαλίσσης), Βίτι, Μεληκιώτης( 80΄Χαροντάκης)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Σωτηρίου, Βάντερσον, Καρυπίδης, Μπανανά, Στάθης, Γκνιάτσιτς(60΄Τσουράκης), Μουνάφο, Μενδρινός, Γουνδουλάκης(77΄Ντεβεσά), Μανούσος(60΄Στανισάβλεβιτς), Γιακουμάκης