ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 996 φορές

Με προβλήματα υποδέχεται τον Πλατανιά η ΒΕΡΟΙΑ

Με αρκετά προβλήματα υποδέχεται την Κυριακή η ΒΕΡΟΙΑ στις 17:15 τον Πλατανιά για το πρωτάθλημα της SUPERLEAGUE.

Ο Θωμάς Γράφας είδε στην προπόνηση της Παρασκευής να βγαίνει νόκ άουτ ο Στέλιος Μαραγκός, ο οποίος επέστρεψε τραυματίας από την Τρίπολη, αφού διαπιστώθηκε ότι έχει πρόβλημα στο ισχίο, το οποίο δεν προλαβαίνει να το ξεπεράσει και για αυτό τον λόγο αποκλείστηκε από την αποστολή.

Έτσι είναι ο δεύτερος παίκτης μετά τον Σωτήρη Μπαλάφα, που αποβλήθηκε στον αγώνα της Τρίπολης, τον οποίο δεν θα υπολογίζει για το αυριανό παιχνίδι ο Αθηναίος τεχνικός, όπως και με τον Παπαστεργιανό, άγνωστο αν οι λόγοι του αποκλεισμού του από την αποστολή οφείλοντας σε αγωνιστικούς λόγους ή συμβαίνει κάτι άλλο.

Όμως τα προβλήματα για τη ΒΕΡΟΙΑ δεν σταματάνε εδώ, αφού είναι αμφίβολο αν θα βρίσκονται  στην αρχική 11άδα οι Καπετάνος, Ναβαλόφσκι ,που είναι τραυματίες, αλλά συμπεριελήφθησαν στην αποστολή και η συμμετοχή τους θα αποφασισθεί την τελευταία στιγμή.

Για τον Κυριακάτικο αγώνα, μετά την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου, ο προπονητής της «Βασίλισσας» πήρε στην αποστολή 19 παίκτες. Πρόκειται για τους:

Λόπεζ, Μαλόν, Ναβαλόφσκι, Καλί, Σισοκό,Ασίγκμπα, Μελίσης,  Άρτσε, Χαροντάκης, Τόμας, Μαυριάς,Αντώνης,Βασιλαντωνόπουλος, Μελικιώτης, Βίτι, Καπετάνος, Ασίγκμπα, Λινάρδος, Σισίνιο.