ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 920 φορές

Λαβωμένη επέστρεψε στη βάση της η «Βασίλισσα»

Δεν της έφτανε η οδύσσεια του επταημέρου, μέσα στο οποίο έδωσε δύο αγώνες και θα δώσει και ένα τρίτο την Κυριακή, πολλά ήταν τα ανάποδα που έτυχαν στην  ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ και στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Πρώτο και καλύτερο το ότι έχασε τον βαθμό της ισοπαλίας στην κυριολεξία στο τελευταίο δευτερόλεπτο της πεντάλεπτης καθυστέρησης του αγώνα.

Ακολούθησε η αποβολή του Σωτήρη Μπαλάφα με απευθείας κόκκινη κάρτα, μία αποβολή που από όλους χαρακτηρίστηκε άδικη, αφού ο Αρτινός ποδοσφαιριστής βρέθηκε στο επεισόδιο για να χωρίσει τους Μαραγκό-Μπέρτο, που είχε αρνητικό πρωταγωνιστή τον αμυντικό των γηπεδούχων. Έτσι ο Μπαλάφας, που στα τελευταία παιχνίδια είχε βρεί τον καλό του εαυτό, θα απουσιάσει από το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Πλατανιά.

Επίσης στην Τρίπολη η ΒΕΡΟΙΑ είχε άλλες τρείς  απώλειες, αφού οι δύο από τις τρείς αλλαγές του Θωμά Γράφα ήταν αναγκαστικές, λόγω τραυματισμού, ενώ ένας άλλος παίκτης της επέστρεψε στην πρωτεύουσα της Ημαθίας τραυματίας, αν και έβγαλε όλο το 90λεπτο συν τις καθυστερήσεις.

Συγκεκριμένα Βίτι και Σισοκό αποχώρησαν στο β΄ ημίχρονο από τον αγώνα, ο Αργεντινός επιθετικός γιατί σε μία φάση του πρώτου μέρους υπέστη διάστρεμμα, ενώ ο Γάλλος αμυντικός  λόγω χτυπήματος στο πόδι.

Ακόμη ο Ναβαλόφσκι από σκαριά αντιπάλου στα τελευταία λεπτά του αγώνα και ενώ είχαν γίνει οι τρείς αλλαγές της ομάδας του, «έσφιξε τα δόντια» και τελείωσε το παιχνίδι, όμως μέχρι να φτάσει η αποστολή στη Βέροια, δεν έδειξε ότι ξεπέρασε το πρόβλημα, αφού δεν πατούσε καλά το πόδι του.

Και οι τρείς περιπτώσεις θα εκτιμηθούν την Παρασκευή από τον ορθοπεδικό της ομάδας.