ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1196 φορές

«Έμφραγμα» στο 95' για τη ΒΕΡΟΙΑ στην Τρίπολη!

Την ήττα με 1-0 και μάλιστα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερησεων γνώρισε η ΒΕΡΟΙΑ, στο πρώτο της παιχνίδι κυπέλλου που έδωσε το απόγευμα της Πέμπτης στην Τρίπολη κόντρα στον τοπικό Αστέρα.

Όταν για 95΄κρατάς στα….πόδια σου αυτό που επιζητάς και μάλιστα με μεγάλη ευκολία και το χάνεις στην κυριολεξία στα τελευταία δευτερόλεπτα των καθυστερήσεων, τότε ότι και να πεις είναι πραγματικά.

Αυτό συνέβη στο παιχνίδι της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Αστέρα στην Τρίπολη, για το κύπελλο Ελλάδος, που έγινε κάτω από καταρρακτώδη βροχή, και σε ένα γλιστερό τερέν, που αλήθεια είναι ότι δυσκόλευε τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών, με την Βασίλισσα να φεύγει τελικά ηττημένη από την πρωτεύουσα της Αρκαδίας με 1-0, από ένα γκολ που πέτυχε στην εκπνοή των καθυστερήσεων ο Τσουκαλάς

Έτσι η υπόθεση πρόκριση για την Ημαθιώτικη ομάδα είναι πλέον δύσκολη υπόθεση.

Ο Θωμάς Γράφας, με το αγαπημένο του 4-4-1-1, από την αρχή έδειξε ότι πρωταρχικός σκοπός του ήταν να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, γι΄αυτό και έστησε την ομάδα του με αμυντικούς προσανατολισμούς, με τους παίκτες του να περιμένουν τους αντιπάλους τους για να τους μαρκάρουν , κάτω από το κέντρο του γηπέδου προς την περιοχή τους, ενώ προσπαθούσαν να κάνουν τη ζημιά στους γηπεδούχους στην κόντρα επίθεση.

Ήταν μία τακτική που απέδωσε, κυρίως στην αμυντική λειτουργία της ΒΕΡΟΙΑΣ, άσχετα εάν στο επιθετικό κομμάτι ήταν σχεδόν ακίνδυνη.

Σε γενικές γραμμές σε ένα φτωχό σε θέαμα παιχνίδι, πολύ μέτριο ποιοτικά, που έγινε μπροστά σε 500 περίπου φιλάθλους, επικράτησε ο ποιο τυχερός, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι άδικο για τους Βεροιώτες, οι οποίοι είχαν κατοχή μπάλας κυρίως στην επανάληψη, χωρίς όμως να μπορούν να δημιουργήσουν, ενώ τις ελάχιστες φορές που κινδύνευσαν, ήταν από κάποια σουτ από μακριά των γηπεδούχων που δεν βρήκαν στόχο, των γηπεδούχων που προσπαθούσαν για κάτι καλό επιθετικά με  στημένα, τα οποία ήταν εύκολη λεία για την άμυνα των φιλοξενουμένων.

ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΛΤΣΑ ΣΤΟΝ ΧΑΡΟΝΤΑΚΗ

Εκτός από το παιχνίδι η ΒΕΡΟΙΑ έχασε άδικα και έναν παίκτη της με κόκκινη, τον Μπαλάφα. Ήταν το 80'όταν  ο Μάσα πέφτει στην περιοχή και ζητά πέναλτι. Ο διαιτητής Μήτσιος δεν καταλογίζει παράβαση, αφού όντως δεν υπήρχε πέναλτι. Ο Μπαλάφας πήγε να σηκώσει τον Αργεντινό, με τον Μπέρτο να  τον σπρώχνει.

Ακολούθως ο Βεροιώτης Καλτσάς, χτυπά στο πρόσωπο τον Χαροντάκη  (κινδυνεύει με τιμωρία),χωρίς να το αντιληφθεί ο διαιτητής.

Ο Μήτσιος έδειξε άδικα απευθείας κόκκινη στον παίκτη της ΒΕΡΟΙΑΣ και δικαιολογημένα στον Μπέρτο, αλλά και κίτρινες σε Τσιλιανίδη – Μαραγκό, ενώ άφησε ατιμώρητο τον Καλτσά, που κινδυνεύει όμως με τιμωρία λόγω του βίντεο του αγώνα.

Ο διαιτητής Μήτσιος απο την Ήπειρο εκτός απο την άδικη αποβολή του Μπαλάφα, και την μή αποβολή του Καλτσά, είχε πολύ καλά σφυρίγματα.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Ντοναρούμα, Ιγκόρ, Ευαγγέλου, Μπέρτος, Γιαννούλης, Δημούτσος (58' Τσιλιανίδης), Χαμντανί, Καλτσάς (83' Κώτσιρας), Φαρίνια (58' Τσουκαλάς), Μάσα, Ιωαννίδης

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Βασιλαντωνόπουλος, Μελικιώτης, Σισοκό (75' Καλί), Ναβαλόφσκι, Ασίγκμπα, Αρσε (67' Μπαλάφας), Μαραγκός, Χαροντάκης, Βίτι (56' Μαλόν Αραγονές), Σισίνιο.

5oς όμιλος

Τα αποτελέσματα

Αιγινιακός – Άρης……… 0-3
Αστέρας Τ – Βέροια…… 1-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1 Άρης 3
2 Αστέρας Τρίπολης 3
3 Βέροια 0
4 Αιγινιακός 0