ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1176 φορές

Οι μεταγραφές που δεν έχουν δικαιολογήσει τα χρήματα τους

Το καλοκαίρι, ζωή να έχουν, οι ομάδες έκαναν δεκάδες μεταγραφές. Πάρα πολλές δεκάδες. 

Μετά από έξι ματς στο πρωτάθλημα, υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις παικτών που ακόμη δεν έχουν... ιδρώσει στην Σούπερ Λιγκ. Και δεν αναφερόμαστε σε πιτσιρικάδες που ούτως ή άλλως πήγαν σε κάποια ομάδα ως μία «επένδυση» ή σε άλλους που έγιναν επαγγελματίες από τα τμήματα υποδομής, αλλά σε παίκτες που θεωρητικά αποκτήθηκαν για να βοηθήσουν αρκετά.

Σε αυτή τη λίστα στην οποία συμπεριλαμβάνονται και τέσσερεις παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ, υπάρχουν περίπου 25, εκ των οποίων πολλοί είναι πορτιέρο, που είναι και η πιο «δύσκολη» θέση στο να γίνει αλλαγή.Επίσης παρατηρούμε και άλλους που παρότι ήρθαν με προοπτική βασικού, έχουν δει ως τώρα όλα τα ματς της κατηγορίας από τον πάγκο ή την εξέδρα.

Ας δούμε τη σχετική λίστα. 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΝΑΡΔΟΣ (ΒΕΡΟΙΑ)

Μετά από χρόνια στην Κύπρο, ο 25χρονος μέσος επέστρεψε πέρσι στην Ελλάδα για χάρη του Παναιγιάλειου. Το καλοκαίρι βρέθηκε στην Βέροια, αλλά ακόμη δεν τον έχουμε δει εν δράση στην μεγάλη κατηγορία. Φαίνεται πως πρέπει να κάνει υπομονή. 

ΜΑΡΚ ΑΣΙΓΚΜΠΑ (ΒΕΡΟΙΑ)

Μετά από χρόνια στην Football League όπου έκανε το «αγροτικό» του με επιτυχία και έτσι πήγε στον Ολυμπιακό – αν και δεν έχει βρεθεί ποτέ στου Ρέντη – το καλοκαίρι βρέθηκε στην Βέροια. Αλλά ο Γκανέζος αμυντικός δεν έχει καταφέρει να ντεμπουτάρει ακόμη στη μεγάλη κατηγορία. 

ΑΝΤΟΝΙΟ ΤΟΜΑΣ (ΒΕΡΟΙΑ)

Ηρθε με.. περγαμηνές, καθώς μεταξύ άλλων έχει παίξει σε Νουμάνθια, Λα Κορούνια, Σανταντέρ. Αλλά... σεφτέ με την «βασίλισσα» ακόμη δεν έχει κάνει. Ο Ισπανός χαφ ταλαιπωρήθηκε και από έναν τραυματισμό και αναζητά τα... πατήματά του. 

ΝΙΚΟΛΑ ΛΕΑΛΙ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) 

Ο Ιταλός πορτιέρο είναι στην... σκιά του Καπίνο. Ο Μπέντο «μοιράζει» τον χρόνο μεταξύ των δύο και ο 23χρονος πορτιέρο φαίνεται πως θα παίζει στους αγώνες Κυπέλλου και σε εκείνους του Γιουρόπα Λιγκ.  

ΑΛΕΞΙΣ ΡΟΜΑΟ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) 

Ηρθε με πολλές περγαμηνές. Αλλά ακόμη στο πρωτάθλημα δεν τον έχουμε δει εν δράση. Ο βασικός λόγος είναι ότι ήταν πίσω σε επίπεδο φυσικής κατάστασης και κρίθηκε ανέτοιμος. Παράλληλα ο Μπέντο με αυτόν τον τρόπο θέλει να τον «ζορίσει», ώστε ο 32χρονος χαφ να δουλέψει περισσότερο. 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΚΑΣ (ΑΕΚ)

Ο 22χρονος γκολκίπερ ντεμπουτάρισε με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα στο ματς του Κυπέλλου. Η Ενωση πλήρωσε αρκετά για να τον αποκτήσει από τον Ατρόμητο, τον πιστεύουν και περιμένει την ευκαιρία του. 

ΧΟΥΑΝ ΜΑΝΟΥΕΛ ΝΤΙΑΖ (ΑΕΚ)

Ηρθε για  «μπακ-απ» του Ντίντακ και αυτό παραμένει ως τώρα. Παρότι υπήρξαν κάποια στιγμή σκέψεις ώστε να ξεκινήσει βασικός σε κάποιο ματς, ο Ουρουγουανός αριστερός μπακ ακόμη δεν έχει... ιδρώσει στο πρωτάθλημα. 

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ (ΑΕΚ)

Από την πρώτη στιγμή είχε πολύ δύσκολη αποστολή, στο να βρει χρόνο συμμετοχής στην Ενωση. Ετσι ο 23χρονος αμυντικός απλά περιμένει την ευκαιρία του. Τις περισσότερες φορές είναι και εκτός αποστολής. 

ΖΕΛΙΚΟ ΜΠΡΚΙΤΣ (ΠΑΟΚ)

Ο Σέρβος πορτιέρο ήρθε για να «παλέψει» με τον Γλύκο για την θέση του βασικού. Ωστόσο ο Ελληνας πορτιέρο κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις και έτσι ο Σέρβος ομόλογός του έχει δει τα παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ και όχι μόνο, από τον πάγκο. 

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ)

Συγκαταλέγεται στους άτυχους του καλοκαιριού. Ο 21χρονος χαφ αποκτήθηκε ώστε να υπάρχει μία επιπλέον λύση στον άξονα πίσω από το «δίδυμο» των Κόρμπου-Σιώπη, όμως τραυματίστηκε και έμεινε.. πίσω. Σταδιακά επανέρχεται. 

ΝΙΚΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ) 

Ήρθε προς το τέλος του καλοκαιριού από την Κέρκυρα, όμως ακόμη ο 22χρονος αμυντικός δεν έχει βρει χρόνο συμμετοχής στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. 

ΚΩΣΤΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ) 

Στα φιλικά φαίνονταν πως θα δώσει «μάχη» με τον Γιαννιώτη για την θέση του βασικού πορτιέρο. Ομως ένας τραυματισμός τον άφησε πίσω. Ο 26χρονος γκολκίπερ πλέον είναι καλά και καλείται να περιμένει την ευκαιρία του. 

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ)

Η αποχώρηση του Μπάρκα με προορισμό την ΑΕΚ έφερε σε πρώτο πλάνο στο Περιστέρι την προσθήκη ενός γκολκίπερ, όχι απλά για να συμπληρώνει την αποστολή αλλά και για να υπάρχει αξιόπιστη λύση πίσω από τον Γκορμπούνοφ. Ο Παπαδόπουλος ήρθε από τον Πανιώνιο, αλλά με τον Λευκορώσσο να κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις, καλείται να περιμένει την ευκαιρία του. 

ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΒΑΡΝΑΣ (ΞΑΝΘΗ)

Ο 20χρονος αμυντικός ήρθε από την ΑΕΚ, άρα αποκτά ακόμη ένα credit. Ωστόσο ακόμη στην Ξάνθη δεν έχει βρει χρόνο συμμετοχής. Τον πιστεύουν και άρα πρέπει να κάνει υπομονή. 

ΒΙΤΑΛΙ ΠΡΙΤΕΝΤΑ (ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ) 

Ο Ουκρανός αμυντικός ήρθε στα Χανιά με πολλά όνειρα...αλλά ακόμη δεν τον έχουμε δει εν δράση. Ενας τραυματισμός που υπέστη τον άφησε πολύ πίσω και πλέον  θα πρέπει να «παλέψει» πολύ. 

ΑΝΤΩΝΗΣ ΗΛΙΑΔΗΣ (ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ)

Το καλοκαίρι έκανε το δρομολόγιο Γιάννινα-Χανιά. Ομως ο 23χρονος μεσοεπιθετικός επί του παρόντος δεν έχει ντεμπουτάρει στο πρωτάθλημα με την «ερυθρόλευκη» φανέλα. Προφανώς και θα πρέπει να δουλέψει περισσότερο για να πείσει τον Γιώργο Παράσχο. 

ΣΟΥΜΠΙΝΙΟ (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ) 

Μετά από τέσσερα χρόνια επέστρεψε στον Λεβαδειακό. Ομως δεν είναι ο... παλιός Σουμπίνιο. Ενα πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο δεν του έχει επιτρέψει να παίξει μέχρι στιγμής. Ο 30χρονος χαφ «παλεύει» να το ξεπεράσει. 

ΝΟΥΑΝΚΟ ΟΜΠΙΟΡΑ (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ)

Με θητεία ακόμη και στην Ιντερ, ο 26χρονος αμυντικός ήρθε τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα και τον Λεβαδειακό. Ακόμη όμως δεν τον έχουν δει εν δράση στην Σούπερ Λιγκ. Η αιτία είναι ένα πρόβλημα τραυματισμού, που κρατά εκτός δράσης τον Νιγηριανό. 

ΜΟΪΣΕ ΑΝΤΙΛΕΧΟΥ (ΚΕΡΚΥΡΑΣ) 

 Μέσω δοκιμής κατάφερε να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ της Κέρκυρας. Αλλά ακόμη δεν έχει παίξει σε αγώνα πρωταθλήματος. Ο 21χρονος αμυντικός από την Σλόβαν Μπρατισλάβας, καλείται να κάνει υπομονή. 

ΙΜΠΡΑΪΜ ΚΕΪΤΑ (ΛΑΡΙΣΑ)

«Απόφοιτος» των ακαδημιών της Γουλβς, ο 20χρονος φορ δεν τα βρήκε με τους «λύκους» και έτσι δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του. Ο Γάλλος φορ βρέθηκε στην Λάρισα, αλλά μέχρι στιγμής παίζει μόνο με την Κ-20 των «βυσσινί». 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΤΟΥΡΙΔΗΣ (ΛΑΡΙΣΑ)

Αποκτήθηκε από τους  «βυσσινί» στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, αλλά ακόμη δεν έχει ντεμπουράρει με την φανέλα τους. Ο 24χρονος αμυντικός με θητεία σε Ολυμπιακό, Πλατανιά, Πανθρακικό έχει κριθεί επί του παρόντος ανέτοιμος από τον Αγγελο Αναστασιάδη. 

ΛΙΟΝΕΛ ΖΟΥΜΑ (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ)

Ο 23χρονος στόπερ θεωρείται μεγάλο ταλέντο. Αλλά ακόμη είναι ανέτοιμος και για αυτό δεν έχει ντεμπουτάρει με την φανέλα του Αστέρα. Που τον περιμένουν να επιστρέψει. 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ)

Μετά από μία πολύ καλή διετία στον Πανθρακικό, έγινε το καλοκαίρι κάτοικος Τρίπολης. Ωστόσο ο 23χρονος γκολκίπερ είναι στην... σκιά του Κοζίτσκι και καλείται να κάνει υπομονή. 

ΑΝΤΟΝΙΟ ΝΤΟΝΑΡΟΥΜΑ (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ)

Στην Τρίπολη έχουν μαζευτεί πολλοί και καλοί γκολκίπερ. Ετσι ο Αντόνιο Ντοναρούμα ακόμη δεν έχει βρει χώρο. Με θητεία μεταξύ άλλων σε Μίλαν, Τζένοα, Μπάρι, είναι στην Σούπερ Λιγκ μεταξύ πάγκου και εξέδρας.

ΠΗΓΗ: gazetta.gr