ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1893 φορές

Με δύο 18χρονους η ΒΕΡΟΙΑ στην Τρίπολη

Στη μάχη του κυπέλλου Ελλάδος ρίχνεται την Πέμπτη 27/10 η ΒΕΡΟΙΑ.

Συγκεκριμένα το απόγευμα στις 17:15 στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα, προπονητής του οποίου είναι ο πρώην τεχνικός της Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Η Βεροιώτικη αποστολή ανακοινώθηκε μετά το πρωινό χαλάρωμα της Τετάρτης και στη συνέχεια αναχώρησε για το αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, από όπου θα πετάξει στις 14:30 για την Αθήνα και από εκεί θα ταξιδύσει οδικώς με το πούλμαν της ΠΑΕ για την Τρίπολη.

Στο παιχνίδι αυτό ο Θωμάς Γράφας πήρε στην αποστολή και δύο 18άχρονους της Κ20, τον κεντρικό αμυντικό Ράδη και τονμεσοεπιθετικό Δώρη, οι οποίοι το καλοκαίρι είχαν υπογράψει επαγγελματικό δελτίο.

Ο Αθηναίος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον Παντελή Καπετάνο, ο οποίος μέχρι τώρα έχει όλα τα παιχνίδια στα πόδια του, προκειμένου να τον ξεκουράσει, ενώ για διάφορους λόγους αποκλείστηκαν και οι Σαρπόνγκ, που μάλλον δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του, οι τραυματίες Κάλβο, Ά ντονις, Τόμας, Μίλιεβιτς και ο  Μελίσης που σήμερα μπήκε στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Έτσι την 18άδα της αποστολής αποτελούν οι: Καντιμοίρης, Λόπεζ, Μαλόν, Ναβαλόφσκι, Μαραγκός, Σισοκό, Καλί, Ράδης, Χαροντάκης, Βασιλαντωνόπουλος, Μπαλάφας, Άρτσε, Σισίνιο, Βίτι, Δώρης, Μεληκιώτης, Ασίγμπα, Λινάρδος