ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1251 φορές

Τζάμπα ήττα της ΒΕΡΟΙΑΣ στο Περιστέρι

Τζάμπα ήττα γνώρισε η ΒΕΡΟΙΑ στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο με σκορ 1-0, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Δεν μπόρεσε η ΒΕΡΟΙΑ να φύγει από το Περιστέρι με κάποιο θετικό αποτέλεσμα, αφού έχασε 1-0 από τον τοπικό Ατρόμητο, εξαιτίας της αδράνειας 5 ποδοσφαιριστών της, οι οποίοι «μάρκαραν με τα μάτια» τον σκόρερ Τόνσον.

ΟΙ ΚΥΡΙΩΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ

16' Ο Μεληκιώτης έκανε το ωραίο γύρισμα στο ύψος του πέναλτι ο Καπετάνος έκανε το σουτ, με τον Κεϊτά να πέφτει την τελευταία στιγμή πάνω του και να παραχωρεί κόρνερ

20΄Ωραία ενέργεια του Ναβαλόφσκι από αριστερά και παράλληλη σέντρα, στην πορεία της μπάλας δεν βρίσκεται κάποιος συμπαίκτης του και οι γηπεδούχοι διώχνουν σ κόρνερ.

23' Ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του Τόνσο, η μπάλα έφυγε λίγο έξω

26' Ο Παπαδόπουλος από πολύ πλάγια θέση πάτησε με τακουνάκι στον Τόνσο ο οποίος με πολύ ωραίο σουτ από δύσκολη θέση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λόπεζ

38' Σέντρα του Μαλόν από τα δεξιά, ο Μπαλάφας πήρε την κεφαλιά και ο Γκορμπούνοφ μπλόκαρε.

47' Εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά, ο Μελικιώτης μέσα  στη μικρή περιοχή πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. 

48' Ο Καπετάνος σε καλή θέση πήρε την κεφαλιά, μπλόκαρε όμως τη μπάλα ο Γκορμπούνοφ.

60' Ωραία σέντρα του Ούμπιδες από τα δεξιά, ο Μαραγκός πρόλαβε τον Τόνσο και έδιωξε

71' Ο Καπετάνος κατέβασε ωραία στο ημικύκλιο, έκανε και το σουτ, με τον Γκορμπούνοφ να διώχνει σε κόρνερ

Η διαιτησία του Κερκυραίου Πουλημά ήταν πολύ καλή. Οι βοηθοί του Κούλα από την Ξάνθη και Δόσης από την Αθήνα, είχαν σωστές υποδείξεις.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Ούμπιντες, Κεϊτά (82’ λ.τρ. Κοντοές), Βασιλείου, Τόνσο, Στόϊτσεφ (60’ Μπάγκα), Δ. Παπαδόπουλος (63’ Λε Ταλέκ).

ΒΕΡΟΙΑ (Θωμάς Γράφας): Λόπεζ, Μαλόν, Καλί, Χαροντάκης (61’ Βασιλαντωνόπουλος), Ναβαλόφσκι, Σισίνιο (88’ Αντόνις), Άρτσε, Μαραγκός, Μεληκιώτης (69’ Βίτι), Μπαλάφας, Καπετάνος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ...