ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 910 φορές

Δύο νέα πρόσωπα και δηλώσεις Θωμά Γράφα

.Με πρωινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της ομάδας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της "Βασίλισσας" ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (16/10/2016, 18:15).

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο Θωμάς Γράφας ανακοίνωσε την 19μελή αποστολή, από την οποία θα απουσιάζουν οι τραυματίες Κάλβο, Παπαδόπουλος, Τόμας και για αγωνιστικούς λόγους ο Σάρπονγκ. Αντίθετα για πρώτη φορά συμπεριελήφθη ο Άντονις, που διεκδικεί μάλιστα θέση στην αρχική 11άδα,καθώς και ο Λινάρδος.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ Θ. ΓΡΑΦΑ

Για τη σημασία του αγώνα με τον Ατρόμητο ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Θωμάς Γράφας δήλωσε στο kerkidasport.gr:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Ατρόμητος. Εκείνο που θέλω να επισημάνω είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μας επηρεάσει και να μας ξεγελάει η Βαθμολογική του θέση. Επιβάλλεται λοιπόν να δείξουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα και να είμαστε αγωνιστικοί σε όλη τη διάρκεια του 90λέπτου».

Καντιμοίρης, Lopez Perez, Malon Aragones, Asigba, Βασιλαντωνόπουλος, Μαραγκός, Sissoko, Μελίσσης, Kali, Navalovskii,  Χαροντάκης, Μπαλάφας, Αντώνης, Arce , Sisinio, Λινάρδος, Μεληκιώτης, Καπετάνος και Vitti.