ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1272 φορές

Νέα νίκη και παραμονή στην κορυφή για την Κ17 της ΒΕΡΟΙΑΣ

Κάτω από τα βλέμματα του προπονητή της επαγγελματικής ομάδας Θωμά Γράφα και του  τεχνικού επιτελείου της Κ20, η Κ17 της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ συνέχισε τη μέχρι τώρα νικηφόρα πορεία της, αφού επικράτησε και της Κέρκυρας στο γήπεδο του Διαβατού με σκόρ 3-0.

Καλύτεροι και στα 90 λεπτά και αφού στο πρώτο μέρος έχασαν τρείς πολύ καλές ευκαιρίες για να προηγηθούν νωρίτερα, οι παίκτες του Δημήτρη Χριστοφορίδη στην επανάληψη πέτυχαν τα τρία τέρματά τους.

Στο 65΄ο Κυζιρίδης με πλασέ έκανε το 1-0, ενώ στο 78΄με τον ίδιο τρόπο ο Φωτόπουλος αυτή τη φορά, διπλασίασε  τα τέρματα ης ομάδας του, για να έλθει το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και ο συνήθης ύποπτος σε αυτό το λεπτό(92΄), όπως και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, Κωστογλίδης, ο οποίος είχε μπει στο παιχνίδι πριν από λίγα λεπτά ως αλλαγή, με ατομική προσπάθεια από το κέντρο του γηπέδου και αφού πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα έγραψε το τελικό 3-0.

Μετά τη νίκη τους αυτή οι Βεροιώτες συνεχίζουν να βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΒΕΡΟΙΑ: Ντιντιλάς(86΄Ντιούδης), Στογιαννίδης, Ιτσκάρας, Παλάνης, Σταυρίδης(46΄Παπακωνσταντίνου), Καγκελίδης, Φωτόπουλος(83΄Κωστογλίδης), Ταλαίπορος, Περπερίδης(80΄Ματελόπουλος), Κυζιρίδης(70΄Σοφιανίδης), Κουτσούκης