ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1844 φορές

Κέρδισε Αγρ. Αστέρα και Άντονις η «Βασίλισσα»

 

Με πολλές απουσίες η ομάδα του Θ. Γράφα, έκλεψε τη παράσταση ο Ελληνοαυστραλός Άντονι. Φωνάζει για πέναλτι υπέρ του ο Αγρ. Αστέρας στο 1-1.

Aν και βρέθηκε πίσω στο σκόρ, η ΒΕΡΟΙΑ με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα Ευόσμου, τελικά επικράτησε 2-1, στο φιλικό παιχνίδι που έγινε στο προπονητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου.

Ο Θωμάς Γράφας για διάφορους λόγους, δεν είχε στη διάθεσή του τον Λόπεζ που είναι άρρωστος, τους τραυματίες Κάλβο, Παπαδόπουλο, τον Μπαλάφα που ταλαιπωρείται από πονόδοντο, τον Τόμας που έχει μικροενοχλήσεις από ένα τράβηγμα, τον Σισίνιο που έχει χτυπήσει στο γόνατο και ακολουθεί θεραπεία και τους διεθνείς Ναβαλόφσκι και Μεληκιώτη, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες των χωρών τους.

Η ευχάριστη έκπληξη του αγώνα για τη «Βασίλισσα» ακούει στο όνομα Άντονι, αφού ο Ελληνοαυστραλός επιτελικός μέσος είναι αυτός που έκλεψε την παράσταση με την όλη του παρουσία, τις πολύ καλές πάσες του και τη συνεχή κίνηση που είχε σε όλο το 90λεπτο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, τόσο το πρώτο ημίχρονο όσο και το δεύτερο ήταν μοιρασμένα για τους δύο αντιπάλους, με την γηπεδούχο να χάνει την πρώτη ευκαιρία του αγώνα στο 5΄,όταν σε κεφαλιά του Μαλόν έδιωξε τη μπάλα πάνω από τη γραμμή του τέρματός του ο Τεγούσης.

Στο 11΄ο Καντιμοίρης είπε όχι σε κοντινό σουτ του Μπάρι, ενώ στο 16΄ήταν η σειρά του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων Γιακουμή να δώσει λύση, βγαίνοντας από την περιοχή του και με κεφαλιά να διώξει τη μπάλλα προ του Βασιλαντονώπουλου.

Αφού πέρασε ένα αρκετά μεγάλο διάστημα ( ένα 20λεπτο), με τη μπάλα να ταλαιπωρείται στο κέντρο του γηπέδου, στο τελευταίο 10λεπτο επιτέλους παίχτηκε ποδόσφαιρο μπροστά στις δύο εστίες.  Στο 37΄ο Σάρπονγκ από συρτή μπαλιά του Άντονι πλάσαρε με τη μπάλα να κυλάει βασανιστικά μόλις άουτ, ενώ στο 42΄το πόδι του Μαραγκού άλλαξε την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα σε κοντινό σουτ του Φελίπε. Έ να λεπτό πριν τη λήξη του πρώτου 45λέπτου οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ, με δυνατό σουτ του Χατζή μέσα από την αντίπαλη  μικρή περιοχή.

Στην επανάληψη η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, αν και οι Βεροιώτες πιο φρέσκοι με τις αλλαγές που πραγματοποίησαν με την έναρξη,για ένα 10λεπτο είχαν τον πλήρη έλεγχο. Κατάφεραν μάλιστα να ισοφαρίσουν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βίτι στο 53΄το οποίο κέρδισε ο Άρτσε που δέχθηκε κλωτσιά από τον Κυριακίδη σε μία κατά μέτωπο επίθεσή του.

Οι πολλές αλλαγές που πραγματοποίησαν οι δύο προπονητές στο επόμενο διάστημα είχε σαν αποτέλεσμα να μην παιχθεί ποδόσφαιρο, με δύο όλο και όλο φάσεις να είναι ενδιαφέρουσες. Στην πρώτη που έγινε στο 77΄οι φιλοξενούμενοι δικαιολογημένα φωνάζουν για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ τους, όταν ο Σισοκό με το χέρι έδιωξε τη μπάλα κόρνερ σε σέντρα του Μπάρι. Στη δεύτερη η ΒΕΡΟΙΑ ευτύχησε να πετύχει το νικητήριο τέρμα της. Ήταν το 85΄όταν ο Άντονι από δεξιά με σέντρα βρήκε τον προωθημένο Ασίγκμπα μέσα στη ν αντίπαλη περιοχή με τον έγχρωμο αμυντικό να πηδάει πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά να στέλνε τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Καλί ( 46΄Σισοκό), Μαραγκός ( 46΄Μελισσης), Μαλόν ( 46΄Ασίγκμπα), Χαροντάκης, Παπαστεργιανός ( 65΄Λινάρδος), Ά ρτσε ( 74΄Κωνσταντινίδης), Άντονι, Βασιλαντωνόπουλος ( 74΄Μαυριάς), Σαρπόνγκ ( 61΄Μίλιεβιτς), Καπετάνος ( 46΄Βίτι)

ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ: Γιακουμής ( 46΄Γουναρίδης), Τριανταφυλλάκος, Γκοτόβος, Τεγούσης, Χατζής, Φελιπε, Πάλλας, Μπάρι, Βαφέας, Κυριακίδης, Εππας

 Ακόμη στο β΄ημίχρονο έπαιξαν και οι: Μπουτζίκας, Παπαδημητρίου, Γκέκας, Ονγιαλίδης, Κουκόλης