ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1065 φορές

Με γεμάτες τσέπες οι παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ στο φιλικό με τον Αγρ. Αστέρα

Όπως είχε πει στη συνέντευξη τύπου πριν μια εβδομάδα ο πρόεδρος της ΒΕΡΟΙΑΣ Κώστας Παπαδόπουλος , έγιναν πριν λίγες ημέρες οι πληρωμές των παικτών της ΒΕΡΟΙΑΣ, των μισθών Αυγούστου και Σεπτεμβρίου, ενώ έκλεισαν οι υποθέσεις των Όστοιτς, Μάνου και Νάστου στους λογαριασμούς των οποίων κατατέθηκαν τα χρήματα που είχαν να λάβουν από την παρουσία τους στη «Βασίλισσα» σ το περσυνό πρωτάθλημα.

Ακόμη σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα τακτοποιηθούν  και κάποιες άλλες εκκρεμότητες  που έχουν μείνει από πέρσι, προκειμένου η νέα διοίκηση να κλείσει τις «παλιές πληγές» και νασυνεχίσει απερίσπαστη το έργο της.

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η διακοπή του πρωταθλήματος τηςSUPERLEAGUE, λόγω των  υποχρεώσεων της  Εθνικής μας ομάδας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου κυπέλλου του 2018 που θα γίνουν στη Γερμανία, δεν αφήνει αγωνιστικά άπραγη την ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ.

Η «Βασίλισσα» σήμερα στις 4 το απόγευμα , στο αθλητικό της κέντρο στο Ταγαροχώρι, θα δώσει φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα Ευόσμου, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής.

Ο Θωμάς Γράφας θέλοντας να κρατήσει σε αγωνιστική ετοιμότητα τους παίκτες του, θα  χρησιμοποιήσει όλους σε αυτό το φιλικό, με εξαίρεση τους τραυματίες  Κάλβο, Παπαδόπουλο, αλλά και τον διεθνή με την Εθνική Γεωργίας Ναβαλόφσκι.

Όσον αφορά τον νεαρό επιθετικό Μεληκιώτη, που πήρε το βάπτισμα του πυρός, έστω και για λίγα λεπτά με τη συμμετοχή του στον αγώνα της Εθνικής Ελπίδων στο Ισραήλ, είναι στη διάθεση του Αθηναίου τεχνικού.