ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΙΝ/ΦΟΣ ΣΤΑΡ: ΠΡΟΣΦΟΡΑ 1+1 ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5/10!!

Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ - FREE STATE OF JONES  (ΜΑΘΙΟΥ ΜΑΚΚΟΝΑΧΙ)

*** Υποψηφιότητες για OSCAR ***

Ώρες προβολών: 21.15

Σκηνοθεσία:    ΓΚΑΡΙ ΡΟΣ

Σενάριο:          ΛΕΟΝΑΡΝΤ ΧΑΡΤΜΑΝ & ΓΚΑΡΙ ΡΟΣ

Ηθοποιοί:        ΚΕΡΙ ΡΑΣΕΛ, ΜΑΘΙΟΥ ΜΑΚΚΟΝΑΧΙ, ΚΟΥΓΚΟΥ ΜΠΑΤΑ-ΡΟ

Ο Βραβευμένος με OSCAR ΜΑΘΙΟΥ ΜΑΚΚΟΝΑΧΙ επιστρέφει σε μια ταινία εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα που σίγουρα θα σας καθηλώσει.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:  Η αληθινή ιστορία του Νιούτον Νάιτ ενός τολμηρού αγρότη από τον Νότο. Ο Νιουτ οργάνωσε μια εξέγερση με άλλους αγρότες και με την βοήθεια των σκλάβων κατόρθωσε να δημιουργήσει μια ελεύθερη και αυτόνομη διαφυλετική Πολιτεία. Παντρεύτηκε μια πρώην σκλάβα και έζησε μέχρι το τέλος ενάντια στο κατεστημένο πολεμώντας για τις ιδέες του.

Επίσημο site: http://stxmovies.com/freestateofjones

ΜΗ ΣΒΗΣΕΙΣ ΤΟ ΦΩΣ - LIGHTS OUT

Ένα από τα πιο δυνατά ΘΡΙΛΕΡ της χρονιάς

Ώρες προβολών: 20.00 και 22.00 

Σκηνοθεσία:    ΝΤΕΙΒΙΝΤ Φ. ΣΑΝΤΜΠΕΡΓΚ

Σενάριο:          ΕΡΙΚ ΧΕΪΣΕΡΕΡ & ΝΤΕιΒΙΝΤ Σ. ΣΑΝΤΜΠΕΡΓΚ

Ηθοποιοί:        ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΛΟ, ΜΠΙΛΙ ΜΠΕΡΚ, ΤΕΡΕΣΑ ΠΑΛΜΕΡ, ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ ΜΠΕΪΤΜΑΝ, ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ ΝΤΙΠΕΡΣΙΑ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Όταν η Ρεμπέκα έφυγε από το πατρικό της, πίστεψε ότι άφησε πίσω της τους φόβους που στοίχειωναν τα παιδικά της χρόνια. Μεγαλώνοντας, δεν ήταν ποτέ σίγουρη τι ήταν αληθινό και τι όχι, αφότου έσβηναν τα φώτα... Τώρα, ο μικρός της αδερφός, ο Μάρτιν, βιώνει τα ίδια ανεξήγητα και τρομακτικά γεγονότα που κάποτε δοκίμασαν την πνευματική της υγεία και απείλησαν την ασφάλειά της. Μια τρομακτική οντότητα, που συνδέεται μυστηριωδώς με τη μητέρα τους, Σόφι, επανέρχεται στο προσκήνιο. Αυτή τη φορά όμως, η Ρεμπέκα θα πλησιάσει την αλήθεια, καθώς η ζωή όλων τους κινδυνεύει... όταν σβήνουν τα φώτα.

Επίσημο site: http://www.lightsoutmovie.com

ΤΥΠΩΣΤΕ & ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΥΠΟΝΙ ΚΑΙ ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΝΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ!