ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1234 φορές

Φιλικό με Αγροτικό Αστέρα, στην Ελπίδων ο Μεληκιώτης

Όπως είπε και ο τεχνικός της ΒΕΡΟΙΑΣ Θωμάς Γράφας μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όλοι στο Βεροιώτικο στρατόπεδο ξεχνάνε την ισοπαλία με τον «δικέφαλο του βορρά» και συγκεντρώνονται στην επόμενη ημέρα.

Έτσι σήμερα Δευτέρα το πρωί έγινε μία χαλαρή προπόνηση, ενώ από τον Αθηναίο προπονητή δόθηκε στους παίκτες του ρεπό για αύριο Τρίτη, για να επανέλθουν την Τετάρτη στην απογευματινή προπόνηση.

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ

Με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος αυτό το Σαββατοκύριακο και Δευτέρα, η ΒΕΡΟΙΑ την Κυριακή 9/10 θα δώσει φιλικό αγώνα στο προπονητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα Ευόσμου.

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ Ο ΜΕΛΗΚΙΩΤΗΣ

Η χρησιμοποίηση του  Δημήτρη Μεληκιώτη στην βασική 11άδα της «Βασίλισσας» στα παιχνίδια με Πανιώνιο και ΠΑΟΚ, καθώς και οι καλές εμφανίσεις του σε αυτά, στάθηκαν αφορμή ώστε ο Βεροιώτης επιθετικός να κληθεί στην Εθνική Ελπίδων, από τον Ομοσπονδιακό προπονητή.

Ο Μεληκιώτης το βράδυ αναχωρεί για την Αθήνα, για να ενταχθεί στην αποστολή. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε 18 παίκτες για τις αναμετρήσεις με Ισραήλ (εκτός έδρας στις 6 Οκτωβρίου) και Ουγγαρία (στο Περιστέρι στις 10 Οκτωβρίου) στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος