ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 847 φορές

Με 19 παίκτες η αποστολή της ΒΕΡΟΙΑΣ για τον αγώνα με ΠΑΟΚ

Ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι, το δεύτερο στο γήπεδό της και τρίτο από τα τέσσερα του πρωταθλήματος της S.L., δίνει την Κυριακή 2/10 η ΒΕΡΟΙΑ, που υποδέχεται στο Δημοτικό Στάδιο της πρωτεύουσας της Ημαθίας τον γείτονά της ΠΑΟΚ.

Ο Θωμάς Γράφας δεν αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, με εξαίρεση την απουσία του τραυματία Κάλβο, ενώ στην αποστολή που έβγαλε μετά την απογευματινή προπόνηση, πήρε 19 παίκτες.

Όσον αφορά την 11άδα που θα παρατάξει κατά του Ευρωπαίου αντιπάλου του, αναμένεται να αποτελείται από τους ίδιους παίκτες που αγωνίσθηκαν στο νικηφόρο παιχνίδι της Ν. Σμύρνης. Απλά προβληματίζεται σε δύο θέσεις, αυτή του πλάγιου χαφ και του στόπερ.

Συγκεκριμένα την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει αν θα ξεκινήσει ο Σισοκό αντί του Καλί και ο Σισίνιο στη θέση του νεαρού Βασιλαντωνόπουλου.

Οι 19 που είναι στην αποστολή: Λόπεζ, Μαλόν, Ναβαλόφσκι, Μαραγκός, Καλί, Σισοκό, Μπαλάφας, Άρτσε, Βασιλαντωνόπουλος, Σισίνιο, Μεληκιώτης, Καπετάνος, Βίτι, Καντιμοίρης, Τομάς, Ασίγκμπα, Χαροντάκης, Παπαστεριανός, Παπαδόπουλος.