ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 654 φορές

Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ παρουσίασε το νέο προπονητή της

Το νέο προπονητή της Θωμά Γράφα παρουσίασε η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, δια του προέδρου της Κώστα Παπαδόπουλου.

Ο Αθηναίος 46χρονος τεχνικός παίρνοντας το λόγο ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά, μιάς  και είμαστε ακόμη στην αρχή όπως είπε, ενώ ευχαρίστησε τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του.

Αναφερόμενος στη νέα του ομάδα, τη ν χαρακτήρισε αρκετά μεγάλο ποδοσφαιρικό μέγεθος και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι μέσα από τη δουλειά, αυτή μπορεί να πετύχει τον στόχο της και αυτό μπορεί να γίνει πιο γρήγορα χρονικά.

Σε ερώτηση για την εικόνα της Βέροιας είπε: «Στη Ν. Σμύρνη είχαμε ικανοποιητική εικόνα. Στα προηγούμενα αυτή δεν ήταν καθόλου καλή. Η Βέροια μπορεί να παρουσιαστεί αρκετά καλύτερη και αρκετά βελτιωμένη στην συνέχεια».

Για το δύσκολο πρόγραμμα της Βέροιας σχολίασε: «Αυτή την στιγμή η ομάδα είχε και συνεχίζει να έχει δύσκολο πρόγραμμα, με ομάδες που έχουν εντελώς διαφορετικούς στόχους. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, ωστόσο αυτά τα ματς που δίνουμε τώρα έχουν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας».

Τέλος  για τις ικανότητες του… Θωμά Γράφα απάντησε: «Ήμουν τα προηγούμενα χρόνια σε ομάδες της Foot ball League. Ο τρόπος δουλειάς είναι συγκεκριμένος, οι γνώσεις σε κάνουν να πετύχεις. Στην πρώτη κατηγορία αλλάζει η πίεση που υπάρχει σε κάθε ομάδα».