ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1140 φορές

Πρωτεργάτης της νίκης στη Ν.Σμύρνη ο Τόλης Τερζής

Ο προπονητής της Κ20 ο οποίος επιστρατεύτηκε να καθίσει στον πάγκο της «Βασίλισσας» στο παιχνίδι της στη Ν. Σμύρνη, είναι αυτός που την οδήγησε στο μεγάλο διπλό.

Πήρε ρίσκο με τη συμμετοχή, βασικά του Μεληκιώτη στην αρχική 11άδα και μάλιστα στα πλάγια. Τον γνωρίζει από την Κ20, είναι δικό του παιδί και ήξερε τι και πώς να πάρει από το νεαρό, που ήταν παραγκωνισμένος μέχρι πριν λίγες μέρες.

Κοιτώντας περισσότερο με αμυντική φιλοσοφία το παιχνίδι, ρίσκαρε και με την τοποθέτηση του Βασιλαντωνόπουλου μπροστά από το Μαλόν στα πλάγια.

Εμπιστεύθηκε τον Καλί στο κέντρο της άμυνας, δίνοντάς του αρκετό χρόνο συμμετοχής, ύστερα από πολύμηνη απουσία.

Επανέφερε το Μπαλάφα αμυντικό χαφ και δίπλα του τοποθέτησε τον Άρτσε, ενώ στην επίθεση δίπλα στον Καπετάνο έβαλε τον Βίτι.

 Ακόμη εκείνο που πρέπει να τονιστεί είναι ότι δεν έμεινε σε ένα συγκεκριμένο σύστημα παιχνιδιού, αλλάζοντάς το τρείς φορές, ανάλογα με τις συνθήκες και τις ανάγκες που δημιουργούταν. Ξεκίνησε με 4-4-2, μετά το 60΄και την αλλαγή του Βίτι με τον Παπαστεριανό έπαιξε 4-4-1-1, ενισχύοντας το κέντρο του, ώστε να βοηθηθεί η άμυνα, όταν είδε ότι ο Πανιώνιος φορτσάρει και στα τελευταία λεπτά το γύρισε σε 4-5-1, αφού από το 81΄το σκορ ήταν πλέον ρευστό.