ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1529 φορές

Οι πρώτες δηλώσεις του Θ. Γράφα στο kerkidasport.gr

Με το νέο τεχνικό της «Βασίλισσας» Θωμά Γράφα, επικοινωνήσαμε λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ, ζητώντας από αυτόν να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός της, κάτι που δέχθηκε με ευχαρίστηση.

Σίγουρα είναι άγνωστος στον περισσότερο κόσμο της νέας του ομάδας, ο οποίος δέχθηκε με κάποια επιφύλαξη την πρόσληψη του.

Από τη μεριά του όμως ο Αθηναίος τεχνικός στην επικοινωνία μας δεν έδειξε να φοβάται την κατηγορία, ενώ δήλωσε αισιόδοξος ότι η ΒΕΡΟΙΑ θα πετύχει τον στόχο που έχει θέσει απο την αρχή του πρωταθλήματος.

 Συγκεκριμένα είπε στην ΄΄Κ΄΄:

«Αντιλαμβάνομαι ότι η ΒΕΡΟΙΑ είναι ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό μέγεθος και είναι τιμή για εμένα που θα δουλέψω σε αυτή.

Μέσα από την πολύ δουλειά, είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε τον στόχο που έχει τεθεί από την  αρχή της περιόδου από όλους.

Χρειαζόμαστε την στήριξη του κόσμου στο δύσκολο έργο που έχουμε.

Ευχαριστώ την διοίκηση, που εμπιστεύθηκε σε εμένατις τύχες της ιστορικής ομάδας».

Σε ερώτηση μας αν τον φοβίζει η κατηγορία, η οποία του είναι άγνωστη, ήυαν αφοπλιστικός λέγοντας:

«Αν δεν είχα εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μου, να είστε σίγουρος ότι δεν θα αναλάμβανα τις τύχες μίας ομάδας που αγωνίζεται στη S.L.

Δεν με φοβίζει η κατηγορία. Άλλωστε τι να φοβηθώ; Δεν έχω κανένα πρόβλημα, γιατί’εχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μου».

ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ Ν. ΣΜΥΡΝΗ, ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

Ο Θωμάς Γράφας θα είναι σήμερα στη Ν.Σμύρνη για να δει ζωντανά τη νέα του ομάδα, ενώ αύριο έρχεται στη πρωτεύουσα της Ημαθίας, για τα τελευταία διαδικαστικά και προκειμένου να κάνει την πρώτη του προπόνηση.

*Ο νέος τεχνικός της «Βασίλισσας» έχει προϊστορία ως αντίπαλος της νέας του ομάδας, αφού ως τεχνικός του Ηρακλή Ψαχνών την περίοδο 2013-14, κέρδισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας, χάνοντας 2-1 μέσα στη Βέροια, μιας και είχε κερδίσει 3-0 στην έδρα του(δεν ήταν ο ίδιος στον πάγκο στο πρώτο παιχνίδι).