ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 989 φορές

Κανονικά Σισοκό, Μελίσσης, εκτός ο Κάλβο για ΒΕΡΟΙΑ

Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης μπήκαν από σήμερα Μελίσσης και Σισοκό, οι οποίοι ως γνωστόν ήταν απόντες από τον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ.

Τους δύο κεντρικούς αμυντικούς της «Βασίλισσας», όπως όλα δείχνουν, μπορεί να τους υπολογίζει ο Αλέκος Βοσνιάδης για το παιχνίδι του Σαββάτου στη Νέα Σμύρνη με τον φορμαρισμένο Πανιώνιο, λύνοντας έτσι ένα μεγάλο πρόβλημα στο κέντρο της άμυνάς του.

Επίσης γρήγορα  ξεπέρασε τον τραυματισμό του από τον αγώνα με τον «δικέφαλο» του Νότου, ο αριστερός αμυντικός της ομάδας Ναβαλόφσκι, ο οποίος από την πρώτη προπόνηση της εβδομάδας έδωσε κανονικά το παρόν.

Το μοναδικό πρόβλημα για τους κυανέρυθρους ακούει στο όνομα Κάλβο, αφού ο πλάγιος επιθετικός, λόγο του χρόνιου προβλήματος που αντιμετωπίζει στ γόνατό του, δεν προπονείται με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ενώ αύριο θα κάνει μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Πάντως σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο παίκτης θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης 10 ημέρες, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει τα δύο επόμενα παιχνίδια με Πανιώνιο και ΠΑΟΚ.

Η τελευταία προπόνηση θα γίνει αύριο το απόγευμα στις 6, στο προπονητικό κέντρο στο Ταγαροχώρι, ενώ την Παρασκευή ύστερα από ένα χαλάρωμα η αποστολή θα αναχωρήσει στις 1 το μεσημέρι οδικώς για την Αθήνα.