ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1383 φορές

Βελτιωμένη η ΒΕΡΟΙΑ έχασε 0 - 2 από την ΑΕΚ

Την ήττα 0-2 γνώρισε στο γήπεδό της η ΒΕΡΟΙΑ από την ΑΕΚ, συνεχίζοντας για δεύτερη αγωνιστική στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος τα αρνητικά αποτελέσματα.

Σε ένα γήπεδο το οποίο στο μεγαλύτερο μέρος του ήταν γεμάτο από οπαδούς του «δικεφάλου», εξαιτίας της προσφιλούς τακτικής της Βεροιώτικης ΠΑΕ να παραχωρεί τις θύρες 5 και 6 στους φιλοξενούμενους, οι παίκτες της «Βασίλασσας», φιλοξενούμενοι στο γήπεδό τους, κοίταξαν στα μάτια τον αντίπαλό τους, ήταν καλύτεροι στην επανάληψη, όμως δεν μπόρεσαν να κάνουν γκολ κάποια από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης ξεκίνησε με τον Λόπεζ κάτω από τα δοκάρια της εστίας, ακραία μπάκ τους Βασιλαντωνόπουλο, Ναβαλόφσκι, στόπερ τους Μαλόμ, Μαραγκό, αμυντικά χαφ τους Παπαστεργιανό, Παπαδόπουλο, ακραίους μεσοεπιθετικούς τους Σισίνιο, Σαρπόνγκ, τον Άρτσε 10άρι και επιθετική αιχμή το Καπετάνο.

Στο πρώτο μέρος έγινε ένα ωραίο παιχνίδι, με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες για γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι είναι αυτοί που κράτησαν περισσότερο τη μπάλα στα πόδια τους, ενώ πέτυχαν ένα τέρμα στο 18΄με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπακασέτα και είχαν δύο δοκάρια στο 13΄ με τον Μάνταλο και στο 43΄με τον Μπακασέτα.

Σε αυτές τις πολύ καλές φάσεις της ΑΕΚ, οι Βεροιώτες είχαν να αντιπαραθέσουν το σουτ του Καπετάνου στο 28΄, με τον Σιμόες να απομακρύνει τη μπάλα πάνω από τη γραμμή του τέρματός του.

Στην επανάληψη ο Κάλβο πήρε τη θέση του Σαρπόνγκ στο αριστερό άκρο της επίθεσης της ΒΕΡΟΙΑΣ, η οποία δείχνει να διαχειρίζεται καλύτερα το παιχνίδι.

 Είχε στο μεγαλύτερο διάστημα κατοχή μπάλας, καθώς και τις ευκαιρίες. Όμως περισσότερο η τύχη και λιγότερο η αστοχία στις φάσεις που δημιούργησε, της στέρησαν το πολυπόθητο γκολ.

Αντίθετα σε μία αντεπίθεση των φιλοξενουμένων, δέχθηκε ένα δεύτερο τέρμα από τον Βάργκας στο86΄, για να τελειώσει το παιχνίδι 0-2 υπέρ του «δικέφαλου».

Η διαιτησία τουΚαλογερόπουλου από την Αθήνα, ήταν 50ρίσια, αφήνοντας ικανοποιημένους με τα σφυρίγματά του και τις δύο ομάδες. Το ίδιο και οι βοηθοί του Δημιτριάδης από την Καστοριά και Τζαφόλιας από την Αττική.

ΒΕΡΟΙΑ : Λόπεζ, Μαλόν, Ναβαλόφσκι (λ. τρ. 81΄Βίτι), Μαραγκός, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαστεργιανός, Παπαδόπουλος, Σάρπονγκ (46΄Κάλβο), Σισίνιο, Άρτσε (71΄Μίλιεβιτς), Καπετάνος

ΑΕΚ : Ανέστης, Ντίντακ, Γκάλο, Λέσκοτ, Τσιγκρίνσκι, Σιμόες (82΄Λαμπρόπουλος), Γιόχανσον, Πατίτο 63΄Πλατέλας), Μάνταλος, Μπακασέτας, Αλμέϊδα (41 λ. τρ. Βάργκας).

ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ